Home / Cozyhome  / Μία ρέτρο ανανέωση από τους Paul Smith και Artek

Μία ρέτρο ανανέωση από τους Paul Smith και Artek

ρέτρο
Ο ταλαντούχους σχεδιαστής Paul Smith συνεργάζεται την Artek, επανασχεδιάζοντας μερικά από τα πιο εμβληματικά έπιπλα του brand σύμφωνα με τη ρέτρο αισθητική των 70s.

 

Το φιλανδικό brand κατασκευής επίπλων Artek επιδίωξε να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη σειρά διακόσμησης, η οποία να θυμίζει τη ρέτρο διάθεση των 70s. Έτσι, προσέγγισε τον σχεδιαστή Paul Smith, προκειμένου να δημιουργήσουν μαζί μία νοσταλγική interior συλλογή.

 

 

Η Artek Reimagined by Paul Smith παρουσιάζει την χαρακτηριστική.παιχνιδιάρικη χρωματική παλέτα, καθώς και το σήμα κατατεθέν print του Paul Smith, τις ρίγες, και ισορροπεί αυτά τα στοιχεία προσθέτοντας μία νέα πινελιά στα διαχρονικά σχέδια της Artek. Η νέα συλλογή “χτίστηκε” πάνω στα πιο εμβληματικά κομμάτια του brand, το.Stool 60, το Screen 100 και το Coat Rack 109.

 

To Stool 60 έρχεται σε ζωηρές αποχρώσεις της παπαρούνας και λεπτούς “λεκέδες”.ξύλου στο κάθισμα και στα πόδια του, ενώ τελειοποιείται με ένα εντυπωσιακό γαλάζιο στο κάτω μέρος του επίπλου. Παράλληλα, το Screen 100 είναι κατασκευασμένο από πεύκο και ενσωματώνει.αποχρώσεις που παραπέμπουν στο χαρακτηριστικό μοτίβο με ρίγες του Paul Smith,.με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα είδος υποτονικού φινιρίσματος, το οποίο παραπέμπει στη δεκαετία του ’70. Η συλλογή τελειοποιείται με το Coat Rack 109,.το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις αποσκευές των τρένου ατμού και έρχεται σε αρμονικούς με την υπόλοιπη συλλογή χρωματικούς συνδυασμούς.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada