Home / Beauty  / Μία ολοκληρωμένη body care ρουτίνα!

Μία ολοκληρωμένη body care ρουτίνα!

Τι πρέπει να περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη body care; Ανακαλύψτε όλα τα βήματα για μία ονειρεμένη επιδερμίδα!

 

Πόσες φορές έχουμε ξεχάσει να βάλουμε ενυδατική στο σώμα μας; Πόσες φορές πήραμε ένα απλό αφρόλουτρο χωρίς να δούμε καν τι περιέχει; Η αλήθεια είναι ότι η βαρύτητα που δίνουμε στην περιποίηση του προσώπου μας είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό μεγαλύτερη από αυτήν του σώματος. Από την αρχή του έτους beauty experts και δερματολόγοι μάς παρακινούν να κατανοήσουμε το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μία εξίσου ολοκληρωμένη body care ρουτίνα! Το σώμα μας έχει τις ίδιες ανάγκες για ενυδάτωση, απολέπιση και ουσιαστική φροντίδα. Όχι μόνο γιατί έτσι θα έχουμε υγιές δέρμα, αλλά και γιατί κάθε καλοκαίρι θέλουμε να έχουμε την πιο ονειρεμένη επιδερμίδα!

 

Δε χρειάζεστε ούτε πολλά προϊόντα, ούτε πολύ χρόνο για απαλή και λαμπερή επιδερμίδα από την κορυφή ως τα νύχια! Προμηθευτείτε τα σωστά, τα οποία θα έχουν τα στοιχεία που χρειάζεστε και θα ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας.

 

Body Scrub- Rituals

Απολεπιστικό με βιολογική ζάχαρη, έλαια και λευκό τσάι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λάμψη και στην πιο ξηρή επιδερμίδα.

Sephora

 

Κρέμα χεριών- Sephora collection

Balm χεριών με σύνθεση που αποτελείται κατά 97% από συστατικά φυτικής προέλευσης. Θρέφει και ενυδατώνει άμεσα!

Sephora

 

Ενυδατική κρέμα- La Mer

Πλούσια ενυδατική κρέμα με στοιχεία της θάλασσας που θα ανακουφίσει κάθε επιδερμίδα.

attica

 

Body lotion- Blue Scents

Ενισχυμένο lotion σώματος με απαλή υφή που δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας

attica

 

Αφρόλουτρο- Korres

 Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

The Drugstore

 

Gel καθαρισμού- Apivita

Απαλό gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, το οποίο προστατεύει και ανακουφίζει.

The Drugstore

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.