Home / Good Life  / Art & Culture  / Θεατρικός Φλεβάρης στη Θεσσαλονίκη!

Θεατρικός Φλεβάρης στη Θεσσαλονίκη!

Ποιες παραστάσεις συνθέτουν τον θεατρικό Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη; Μερικά πολύ σημαντικά projects έρχονται στην πόλη μας!

 

Το θέατρο διανύει μία εκπληκτική περίοδο! Κάθε παράσταση που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη ή στην πρωτεύουσα διανύει μία άκρως πετυχημένη πορεία. Οι θεατές παρακολουθούν το ένα έργο μετά το άλλο, αφήνοντας θετικές κριτικές για τους συντελεστές. Ο Φεβρουάριος μάς προσφέρει μερικά σπουδαία projects που σίγουρα πρέπει να μπούνε στην ατζέντα σας!

 

Ποιες παραστάσεις έρχονται στη Θεσσαλονίκη;

( Στο www.more.com  θα βρείτε εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις!)

 

Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα στο Θέατρο Αυλαία/ 8-11 Φεβρουαρίου

Το έργο του Ευθύμη Φιλίππου, με πρωταγωνίστριες τη Τζωρτζίνα Λιώση και τη Νάνσυ Μπούκλη, έρχεται από αύριο για 4 παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Μία παράσταση που χαρακτηρίστηκε άψογη και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό!

ποτήρι γάλα

November στο Fargani Theater/ 9- Φεβρουαρίου

Το έργο του David Mamet φέρνει μία ξέφρενη και εξωφρενική πολιτική κωμωδία, που ακολουθεί έναν τρελάρα πρόεδρο των Η.Π.Α. Μία παράσταση που είναι σίγουρα must! Πρωταγωνιστεί ο Σταύρος Σβήγκος. 

 

Goodbye Lindita στο Βασιλικό Θέατρο- 9-11 Φεβρουαρίου

Η πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει το θεατρικό έργο “Goodbye, Lindita” του Μάριο Μπανούσι, επικεντρώνεται στην απώλεια και την ιστορία μίας οικογένειας που χάνει ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα στο θέατρο Αμαλία/ 9-11 Φεβρουαρίου

Μια σκηνική προσέγγιση του γυναικείου σώματος της τρίτης ηλικίας και της σύνδεσης του με τη λαϊκή μαγεία, τη μαγειρική και τις τελετουργικές πρακτικές. Του Κωνσταντίνου Ντέλλα.

Αίθουσα Αναμονής. Humanity στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών/ Από 10 Φεβρουαρίου

Η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ αφηγείται τις ιστορίες έξι ανθρώπων που ζουν τον εφιάλτη και την ομορφιά του να είσαι άνθρωπος.

«Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον» στο Metropolitan Urban Theater/ 14-18 Φεβρουαρίου

Η βραβευμένη παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Βαλέριας Δημητριάδου, έρχεται για τέσσερις παραστάσεις, θέτοντας με έναν συγκλονιστικό τρόπο το φλέγον ζήτημα του sex trafficking.

Προσοχή εκτελούνται έργα στο Θέατρο Αυλαία/ 15-17 Φεβρουαρίου

Μετά από συνεχόμενα sold outs, η devised παράσταση αναδεικνύει το καίριο και διαχρονικά άλυτο ζήτημα της Θεσσαλονίκης το μετρό. Μία νέα ομάδα ηθοποιών δημιούργησε ένα έργο για ένα έργο που ψάχνει απεγνωσμένα την ολοκλήρωσή του.

Ο Κωλόκαιρος στο θέατρο Κολοσσαίον/ 22-24 Φεβρουαρίου

Ο Κωλόκαιρος μία από τις πιο επιτυχημένες και πολυσυζητημένες παραγωγές του Θεάτρου του Νέου Κόσμου για δύο διαρκείς σεζόν, με διαρκή sold out και ενθουσιώδη σχόλια από το κοινό, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τρεις παραστάσεις!

H Καρδιά του Frédéric Chopin στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης/ 24 Φεβρουαρίου

Ο Δημήτρης Λάλος ενσαρκώνει τον ρομαντικό συνθέτη Frederic Chopin, o οποίος νοσταλγεί την κατεκτημένη πατρίδα του και, τον έρωτά του με τον ποιήτρια Γεωργία Σάνδη.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.