Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Zoë Kravitz ετοιμάζει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της!

Η Zoë Kravitz ετοιμάζει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της!

Kravitz

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας της Zoë Kravitz με τίτλο Blink Twice, με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum!

 

Η Zoë Kravitz μάς καλεί να ανακαλύψουμε το σκηνοθετικό ντεμπούτο της στην ταινία Blink Twice! Χθες, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και ανακάλυψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Channing Tatum. Η ταινία διηγείται την ιστορία της Frida, την οποία υποδύεται η Naomi Ackie, μία σερβιτόρα που ερωτεύεται τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Slater King. Την καλεί στο ιδιωτικό νησί του και ενώ όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά, ξαφνικά τα πράγματα γίνονται περίεργα…

 

 

Οι κάτοικοι του νησιού γίνονται επιθετικοί και τρομακτικοί. Το Blink Twice είναι ένα ψυχολογικό thriller που δε στερείται δράσης. Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε λίγο μετά την ανακοίνωση ότι η Zoë Kravitz και ο Channing Tatum αρραβωνιάστηκαν. Οι δυο τους μίλησαν με πολύ όμορφα λόγια για το πρώτο κοινό τους project. Μέσα από τη δημιουργία της συγκεκριμένης ταινίας η σχέση τους έγινε πιο δυνατή. Ανακάλυψαν το πόσο δημιουργικά μπορούν να μοιραστούν το πάθος τους για τέχνη! Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Αυγούστου. Το cast συμπληρώνουν οι Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Adria Arjona, Geena Davis, Simon Rex, Christian Slater and Liz Caribel. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την ταινία του αγαπημένου ζευγαριού. 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Amazon

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.