Home / Good Life  / Η Tequila Herradura γιορτάζει 50 χρόνια από το πρώτο Reposado!

Η Tequila Herradura γιορτάζει 50 χρόνια από το πρώτο Reposado!

Tequila Herradura

Πριν από 50 χρόνια η Tequila Herradura εισήγαγε στον κόσμο το πρώτο Reposado! Αυτή η επέτειος αντικατοπτρίζει το αντίκτυπό του!

 

Σε όλο τον κόσμο η τεκίλα έχει γίνει συνώνυμη της γιορτής και των parties σε κάθε γωνιά του κόσμου. Έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο must ποτά, συνοδεύοντας τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ιδανικοί για να τη γευτείτε στις διάφορες παραλλαγές της. Η βραβευμένη εταιρεία Tequila Herradura γιορτάζει 50 χρόνια από τότε που εισήγαγε για πρώτη φορά στον κόσμο το Reposado! Προσφέρει ένα δροσιστικό ρόφημα που θα σας ξεδιψάσει από τις πιο καυτές θερμοκρασίες! Τεκίλα και τεκίλα.

Συγκεκριμένα, το Reposado έχει ένα μεταξένιο άρωμα βανίλιας και ένα βουτυρένιο φινίρισμα, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό για κάθε cocktail. Το απόσταγμα περιέχει νότες φρούτων και μπαχαρικών, που προσφέρουν μία απροσδόκητη, αλλά ευπρόσδεκτη έκρηξη βανίλιας. Ως βασικός πυλώνας στον δυναμικό κατάλογο της Tequila Herradura, το κάθε κοκτέιλ ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο τις γιορτές σας. Η επέτειος θέλει να γιορτάσει την εφεύρεση του πρώτου Reposado, το 1974. Τότε υπήρχε μόνο ένας τύπος τεκίλας, οπότε το νέο προϊόν έφερε την επανάσταση και μεταμόρφωσε τον κόσμο του συγκεκριμένου ποτού. Ανακαλύψτε τα εορταστικά projects και όσα προσφέρει το διάσημο brand με ένα κλικ εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.