Home / Fashion  / Η Rosalía γίνεται και επίσημα brand ambassador της Dior

Η Rosalía γίνεται και επίσημα brand ambassador της Dior

Rosalía
Η Rosalía κάνει το ντεμπούτο της ως global brand ambassador της Dior με μία νέα καμπάνια, αφιερωμένη στην εμβληματική τσάντα Lady Dior.

 

Φωνογραφημένη από τον Αμερικανό φωτογράφο Collier Schorr, η καμπάνια αποθανατίζει τη Rosalía να ποζάρει, κρατώντας μία από της πιο iconic τσάντες του γαλλικού οίκου, τη Lady Dior. 

 

Η στενή σχέση της Rosalía με την Dior, αλλά και με τη Maria Grazia Chiuri, είχε αρχίζει να χτίζεται ήδη από το 2023, όταν ο γαλλικός οίκος χρησιμοποίησε το τραγούδι “El Mal Querer”, από το δεύτερο studio άλμπουμ της καλλιτέχνιδας, ως soundtrack για την Cruise συλλογή της Dior, που πραγματοποιήθηκε στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

 

 

Και η ιστορία συνεχίζεται…

 

Γυρνώντας πίσω στον Φεβρουάριο, η Rosalía εμφανίστηκε στο show της Dior στο.Παρίσι με ένα total black look, που έφερε την υπογραφή του γαλλικού οίκου. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα cropped puffer jacket, το οποίο συνδύασε με μία ζιβάγκο μπλούζα και μία πλεκτή jersey μάξι φούστα. Φυσικά, η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με την Lady Dior. Επιστρέφοντας στο σήμερα, η Rosalía εμφανίστηκε στο Met Gala με μία Haute Couture δημιουργία της Dior. Αν, λοιπόν, οι εμφανίσεις της Rosalía.δεν θα προμήνυαν μία επίσημη συνεργασία με τον γαλλικό οίκο, τι θα μπορούσε;

 

Rosalía

 

Ερωτεύτηκα αμέσως τη μουσική της Rosalía. Έπειτα κοίταξα βαθύτερα τη δουλειά της και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την αφοσίωσή της τόσο ως μουσικός όσο και ως παραγωγός . Όταν τελικά γνωριστήκαμε, σκέφτηκα ότι θα γινόταν μια.τέλεια brand ambassador της Dior λόγω του πώς αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη μορφή γυναικείας ζωής. Η Rοsalía είναι μια νεαρή δημιουργός που χρησιμοποιεί τη φωνή της για να εκφράσει τον εαυτό της, τη δύναμή της και τη δημιουργικότητά της, αναπτύσσοντας έτσι μια νέα γλώσσα”, ανέφερε η Maria Grazia Chiuri,.σχετικά με τη συνεργασία του οίκου με την καλλιτέχνιδα.

 

Τώρα, αναμένουμε τις επόμενες καμπάνιες τις Dior με πρωταγωνίστρια τη Rοsalía.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada