Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Miley Cyrus επιστρέφει στη μουσική!

Η Miley Cyrus επιστρέφει στη μουσική!

Η τραγουδίστρια Miley Cyrus επιστρέφει στη μουσική σκηνή μετά από αρκετό καιρό απουσίας! Δείτε όσα ξέρουμε για το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο Flowers!

 

Η Miley Cyrus διοργάνωσε μία λαμπερή βραδιά για την αλλαγή του χρόνου, το Miley’s New Year’s Eve Party. Αφού τραγούδησε μαζί με τη νονά της, Dolly Parton, έδωσε μία πρώτη γεύση στους fans από την πολυπόθητη επιστροφή της στη μουσική. Αργότερα, με ένα teaser video, ανακοίνωσε ότι το καινούργιο της τραγούδι κυκλοφορεί στις 13 Ιανουαρίου με τίτλο Flowers. Φορώντας ένα metallic gold σύνολο περπατάει σε έναν δρόμο και μας δίνει το πρώτο απόσπασμα από το video clip. Έγραψε στα social media τη λεζάντα New Year, New Miley, New Song, Flowers, 13 January, κάνοντας τους θαυμαστές να ανυπομονούν.

 

 

Χωρίς να έχει δηλώσει κάτι η ίδια, όπως όλα δείχνουν, το νέο της τραγούδι είναι για τον πρώην της Liam Hemsworth. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Flowers “πέφτει” στα γενέθλια του ηθοποιού, κάτι που σίγουρα υποδηλώνει ότι είναι αφιερωμένο σε αυτόν. Μάλιστα, από το snippet του τραγουδιού ακούμε τη Miley Cyrus να λέει “Μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα καλύτερα από εμένα”. Για το καινούργιο της hit συνεργάστηκε ξανά με τον παραγωγό Mike Will Made It. Αναμένουμε να ακούσουμε το Flowers σε περίπου δέκα μέρες από τώρα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.