Home / Men  / Η G-Star Raw σε μία 3D καμπάνια γεμάτη κίνηση

Η G-Star Raw σε μία 3D καμπάνια γεμάτη κίνηση

G-Star Raw
Το ιαπωνικό brand G-Star Raw σηματοδοτεί μία νέα εποχή στον κόσμο της μόδας, δημιουργώντας κομμάτια μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Αμέσως μετά την πρώτη της AI συλλογή, το G-Star Raw επανασυστήνει ένα από τα πιο εμβληματικά του items, τα Elwood jeans.

 

Το G-Star Raw παρουσίασε για πρώτη φορά τα Elwood jeans το 1996 και, έκτοτε,.αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια για την ιστορία της εταιρείας. Σήμερα, ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, το Elwood Denim επανακυκλοφορεί σε μία νέα, σύγχρονη εκδοχή,.διατηρώντας ωστόσο κάθε του χαρακτηριστικό και λεπτομέρεια. Το ιαπωνικό brand πήρε το σχέδιο και το πατρόν του jean και το σχεδίασε ξανά από την αρχή,.συνδυάζοντας τις 3D τεχνολογίες με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

 

 

Για τις ανάγκες τις καμπάνιας, επιστρατεύτηκαν δύο από τους διασημότερους street dancers του Τόκιο. Ο The D SoraKi και η Kyoka ζωντανεύουν με την τέχνη τους την τρισδιάστατη σιλουέτα των Elwood jeans,.δίνοντας κίνηση στην καμπάνια. Οι παγκοσμίου φήμης χορευτές φτάνουν το σχέδιο του G-Star Raw στα “όριά” του, αποδεικνύοντας την ευελιξία τους μέσα στους δρόμους του Τόκιο.

 

 

Η unisex συλλογή Elwood περιλαμβάνει loose σιλουέτες εμπνευσμένες από τα 90s, με πρωταγωνιστικό στοιχείο την ίσια γραμμή, με τις λεπτομέρειές του να περιλαμβάνουν έντονα μπαλώματα στα γόνατα, καθώς και ασύμμετρες τσέπες. Κάθε κομμάτι είναι με τέτοιον τρόπο σχεδιασμένο, έτσι ώστε να επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

 

G-Star Raw

 

 

www.g-star.com

mariatavridou@cozyhome.gr

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada