Westminster Dog Show

Το 150ό Westminster Kennel Club Dog Show

by Manto Koronakou
Η 150ή διοργάνωση του Westminster Kennel Club Dog Show στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μία φορά. Ο επίσημος χορηγός υποδημάτων του θεσμού, Johnston & Murphy, βρέθηκε στο κέντρο της προσοχής, συνδέοντας την παράδοση και το στυλ με τη μεγάλη στιγμή του Best in Show.

Η Penny, ένα Doberman Pinscher, κατέκτησε τον τίτλο του Best in Show με τον έμπειρο χειριστή Andy Linton. Ο Linton, γνωστός φανατικός της μάρκας, εμφανίστηκε στον στίβο φορώντας το αγαπημένο του ζευγάρι Johnston & Murphy, το οποίο, όπως δήλωσε, του φέρνει τύχη στις μεγάλες στιγμές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Johnston & Murphy παρουσίασε μια δημιουργική καμπάνια με τίτλο «Best in Shoe», η οποία έχει στόχο να αναδείξει τους ανθρώπους, τα προϊόντα και τους σκύλους που συμβάλλουν σε μια νικητήρια εμφάνιση, όπως τόνισε η εταιρεία. Ένα μέρος του βίντεο της καμπάνιας προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια της απονομής του Best in Show και θα είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα της εταιρείας τις επόμενες ημέρες.

Η Johnston & Murphy δήλωσε υπερήφανη για τη συνεργασία της με την ιστορική έκθεση. Σύμφωνα με τον Jason Dasal, senior VP μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου, η μάρκα έντυσε πολλούς από τους κορυφαίους χειριστές και επιλεγμένους κριτές, υποστηρίζοντας την αυτοπεποίθηση και την εμφάνισή τους στην κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού.

All images: Lexie Moreland/WWD

Διαβάστε επίσης: Η συλλογή LEGO pets μεγαλώνει

You may also like