Home / Cozyhome  / Architecture  / Theros All Suite Hotel: Τhe beginning of summer stories

Theros All Suite Hotel: Τhe beginning of summer stories

Theros All Suite Hotel:
Καλωσορίσατε σε ένα ξενοδοχείο ωδή στην αγάπη μας για το Θέρος, την εποχή του καλοκαιριού. Όπως λέει και ένα ρητό “Summer is a state of mind” και ο κόσμος του Theros All Suite Hotel εμπερικλείει όσα ορίζουν μία ολιστική εμπειρία, βασισμένη στο Ευ ζην και στην ελληνική φιλοξενία. Στο τελευταίο παραλιακό μέτωπο, μεταξύ του αστικού ιστού και της τουριστικής ζώνης στο νησί της Κω, ξεκινούν μοναδικές καλοκαιρινές ιστορίες…

 

Αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχείο δημιουργήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Mastrominas Architecture. Ένα μονολιθικό ορθογώνιο πέτρινο κτίριο, στεγάζει όλες τις κοινόχρηστες και ιδιωτικές λειτουργίες του ξενοδοχείου. Η είσοδος πραγματοποιείται με μία ξύλινη γέφυρα, αναφορά στο ορόσημο της Κω, τη γέφυρα του μεσαιωνικού κάστρου. Υποδοχή, εστιατόριο και χώροι αναψυχής βρίσκονται σε έναν ενιαίο χώρο,.εντείνοντας την αίσθηση της χαλαρότητας, από την πρώτη επαφή του επισκέπτη μέχρι και την τελευταία.

 

 

Καθώς η βιωσιμότητα είναι βαθιά ριζωμένη στις αξίες των ανθρώπων του ξενοδοχείου,.ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε με μία φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, που αποτυπώνει, ταυτόχρονα, και την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού. Εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι ενώθηκαν μέσα από βεράντες. Ο φυσικός παράδεισος με την κεντρική πισίνα, περιτριγυρισμένη από φοίνικες και ελαιόδεντρα που αποδίδουν το αγροτικό τοπίο του νησιού και οι φυτεύσεις με εξωτικά είδη,.συνθέτουν μία καταπράσινη όαση που σας καλεί να απολαύσετε στιγμές απόλυτης γαλήνης.

 

Theros All Suite Hotel:

 
Τόσο στους παραπάνω χώρους, όσο και στις σουίτες του Theros, το ελληνικό φως δημιουργεί μία φρέσκια.ατμόσφαιρα και το εκλεπτυσμένο design απογειώνεται μέσα από τις εξαιρετικές επιλογές του γραφείου, τόσο σε έπιπλα, όσο και σε διακοσμητικά. Όλες οι σουίτες του ισογείου, διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, υπαίθρια καθιστικά και κήπους με την τοπική βλάστηση των κήπων της πόλης της Κω. Κάθε γωνία αντικατοπτρίζει την ουσία της μεσογειακής αρχιτεκτονικής,.με τον σχεδιασμό να μεγιστοποιεί την ιδιωτικότητα, προσφέροντας στους διαμένοντες ένα αναζωογονητικό καταφύγιο έτοιμο να φιλοξενήσει καλοκαιρινές στιγμές.

 

Theros All Suite Hotel:

 

Μέρος του μαγικού κόσμου του Theros All Suite Hotel είναι και η εκπληκτική μεσογειακή γαστρονομική εμπειρία που προσφέρεται, με γεύματα που αντανακλούν την όμορφη παραθαλάσσια ατμόσφαιρα. Το καλοκαίρι είναι τρόπος ζωής, είναι γιορτή… Οι στιγμές γαλήνης που χαρίζουν τα σύγχρονα και κομψά δωμάτια του ξενοδοχείου δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αφεθείτε σε αυτήν τη γιορτή. Προσφέρονται ποικίλες εμπειρίες από μουσικές εκδηλώσεις, μέχρι περιπάτους αναψυχής και γιόγκα. Ωστόσο, το στοιχείο που φέρνει στο επίκεντρο, περισσότερο από όλα, τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι το Spa. Βασισμένο στην αρχαιοελληνική έννοια του Ευ Ζην και στις θεραπευτικές μεθόδους του Ιπποκράτη, χαρίζει σε κάθε επισκέπτη ηρεμία σώματος και νου.

 

Theros All Suite Hotel:       

 

Σε ένα από τα πιο ευλογημένα ελληνικά νησιά υπάρχει ένα μέρος που μοιάζει μεν απόκοσμο,.αλλά το συναίσθημα που προκαλεί είναι τόσο οικείο. Η ιδιαίτερη και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με το τόσο προσεγμένο design, που ακολουθεί τα σύγχρονα trends, σέβεται τη φύση και την ιστορία του νησιού και σας καλεί να πάρετε μία πραγματική γεύση από την ομορφιά του τόπου. Οι άνθρωποί του και η γνήσια ελληνική φιλοξενία που προσφέρουν σάς βοηθούν να αφήσετε τις αισθήσεις σας ελεύθερες και να βυθιστείτε στο well being. Στο Theros All Suite Hotel έρχεστε ως επισκέπτες και φεύγετε ως φίλοι!

 

www.therosallsuitehotel.com

 

 

Credits:

christinamai@cozyhome.gr

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.