Home / Beauty  / Lifting προσώπου για νεανική όψη από την Dr Γεωργία Βαδαρλή

Lifting προσώπου για νεανική όψη από την Dr Γεωργία Βαδαρλή

Το πέρασμα του χρόνου είναι, ίσως, το μοναδικό δεδομένο στη ζωή ενός ανθρώπου. Όσο περνάει, όμως, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του στο σώμα και κυρίως στο πρόσωπο. Ρυτίδες, “κρεμασμένο” πρόσωπο, όψη θαμπή και κουρασμένη κάνουν την εμφάνισή τους. Ως αποτέλεσμα, πολλοί αναζητούν τρόπους να επαναφέρουν τη χαμένη ελαστικότητα και τη νεανική όψη του προσώπου τους. Η πλαστική χειρουργική προσφέρει τη  λύση με μια από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις παγκοσμίως, το lifting προσώπου. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά τη νεανική σας όψη, διορθώνοντας την χαλάρωση και πτώση του δέρματος του προσώπου σας.

 

 Σε ποιους απευθύνεται

Το lifting προσώπου είναι μια εξαιρετικά εξατομικευμένη διαδικασία. Όταν αποφασίσετε να το κάνετε, πρέπει να το κάνετε για τον εαυτό σας. Όχι για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες κάποιου άλλου ή να προσπαθήσετε να μοιάσετε σε κάποια ιδανική εικόνα. Η διαδικασία απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, που είναι υγιείς, έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες και δεν καπνίζουν.

 

Η προετοιμασία

Κατά την προετοιμασία για lifting προσώπου θα σας ζητηθεί να σταματήσετε το κάπνισμα, να αποφύγετε την λήψη ασπιρίνης, αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και φυτικών συμπληρωμάτων, καθώς μπορεί να αυξήσουν την αιμορραγία και τις μελανιές. Επιπλέον, αν παίρνετε κάποια φάρμακα, πρέπει να το αναφέρετε, γιατί μπορεί να πρέπει να προσαρμοσθούν πριν το χειρουργείο.

 

 

Η διαδικασία

Το lifting προσώπου γίνεται χειρουργικά με διάφορες τεχνικές, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε περιστατικού. Ο γιατρός, σε συνεννόηση με τον ασθενή, θα καθορίσει τον ενδεδειγμένο κάθε φορά τρόπο.

Η διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες επεμβάσεις για ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Σε γενικά πλαίσια, προτιμάται η γενική αναισθησία. Σε περίπτωση που η περιοχή είναι μικρή, η διαδικασία μπορεί να γίνει με μέθη ή με τοπική αναισθησία. Οι ασθενείς παραμένουν στο νοσοκομείο για μια ημέρα.

 

Τα αποτελέσματα

Με τις σύγχρονες τεχνικές, οι τομές γίνονται σε σημεία που καλύπτονται εύκολα και έτσι οι ουλές δεν είναι ορατές. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες μέσα σε 10-14 μέρες μετά την επέμβαση, χρειάζονται 2-3 μήνες για να αισθανθεί κανείς το πρόσωπό του φυσιολογικό, όσον αφορά στην ευαισθησία και την υφή. Το τελικό αποτέλεσμα δεν παρέχει απλά μια πιο νεανική και ξεκούραστη εμφάνιση, αλλά βοηθά να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

 

Lifting προσώπου

 

Η συνεχής και καθημερινή αντηλιακή προστασία και ένας υγιεινός τρόπος ζωής θα βοηθήσουν στην επέκταση των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, τακτική άσκηση και διατήρηση φυσιολογικού σωματικού βάρους είναι απαραίτητα, ώστε τα αποτελέσματα της επέμβασης να διατηρηθούν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν και αναμένονται καλά αποτελέσματα, δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι δυνατόν να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα με μια μόνο χειρουργική επέμβαση και να χρειασθεί και άλλη.

 

Μη χάνετε χρόνο, λοιπόν, και επικοινωνήστε με την Dr. Γεωργία Βαδαρλή για μια συμβουλευτική επίσκεψη!

 

www.vadarli.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.