Home / Cozyhome  / Herman Miller και Gabriel Tan δημιουργούν μαζί!

Herman Miller και Gabriel Tan δημιουργούν μαζί!

Η Herman Miller συνεργάζεται με τον Gabriel Tan για πρώτη φορά, λανσάροντας δύο νέες σειρές οργανικού, αρθρωτού σχεδιασμού.

Ο αρθρωτός καναπές Luva και τα τραπέζια Cyclade επεκτείνουν το ποικίλο χαρτοφυλάκιο ευέλικτου σχεδιασμού της Herman Miller. O ίδιος λάνσαρε τις σειρές Luva Modular Sofa Group και Cyclade Tables σε συνεργασία με τον  σχεδιαστή Gabriel Tan από τη Σιγκαπούρη, με έδρα την Πορτογαλία.

 

Εξερευνώντας συνεχώς νέους τρόπους για να επανερμηνεύσει την παραδοσιακή χειροτεχνία σε συνδυασμό με την τεχνολογία, ο Tan αποτίει φόρο τιμής σε μια μυριάδα διασταυρώσεων διαφορετικών πολιτισμών, με αποτέλεσμα απίστευτα άνετα και λειτουργικά έπιπλα.

 

 

Η χαρά μιας μοναδικής συνεργασίας

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας “, σημειώνει ο Ben Watson, Πρόεδρος της Herman Miller. “Νιώθουμε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου. Ο Tan είναι ένας σχεδιαστής αφοσιωμένος στη διατήρηση και την εξύψωση της δεξιοτεχνίας, ενώ δημιουργεί δυναμικά έπιπλα που υποστηρίζουν τις εξελισσόμενες ανάγκες του σημερινού πελάτη, όπου κι αν βρίσκεται.”

 

“Όταν ένα σχέδιο είναι επιτυχημένο, διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να το διαβάσουν με διαφορετικούς τρόπους. Ανάλογα με την καταγωγή σας, μπορείτε να ερμηνεύσετε και να συσχετιστείτε με αυτά τα σχέδια με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από κάποιον άλλο στον υπόλοιπο κόσμο”, προσθέτει ο Tan.

 

The Luva Modular Sofa

Τόσο χαλαρωτικός όσο και υποστηρικτικός, ο Luva Modular Sofa είναι μια μελέτη δυαδικότητας: απίστευτα ευέλικτος και οπτικά ακαταμάχητος. Το Luva -στα πορτογαλικά “γάντι” – σχεδιάστηκε στο studio του Tan στο Πόρτο της Πορτογαλίας, με το σχήμα του να είναι εμπνευσμένο από το απαλό κράτημα και την επένδυση γαντιών του μποξ, καθώς και από τα μαλακά ιαπωνικά futons (είδος στρώματος) ήαλλιώς Shikibuton.

 

Το αποτέλεσμα είναι μια ξεχωριστή, οπτικά απαλή μορφή, βασισμένη σε φυσικά υφάσματα και οργανικές γραμμές. Όπως το γάντι που μιμείται, o καναπές Luva μπορεί να επεκταθεί σε ανοιχτή πλάτη, επιτρέποντας την ανάπαυση στο σαλόνι. Με μια κλειστή “γροθιά”, γίνεται πιο υποστηριζόμενο το κάθισμα, ιδανικό και για εργασία. Ο Luva διατίθεται σε διάφορες διαμορφώσεις, από πολυθρόνα  μέχρι καναπέ ή αρθρωτό έπιπλο.

 

 

 

 Τhe Cyclade Tables

Τα Cyclade Tables, μια διάταξη τριών τραπεζιών, μιμείται τη μορφή της Παγγαίας.(υπερήπειρος που υπήρξε κατά την ύστερη Παλαιοζωική και πρώιμη Μεσοζωική εποχή), με τα νησιά της να ενώνονται και να ρέουν απρόσκοπτα.

 

Κάθε τραπέζι είναι ξεχωριστό, με ιδιότητες μοναδικές και οργανικές, λειτουργώντας εξίσου καλά αλληλένδετα, όπως και χωριστά. Μπορούν να “φωλιάσουν” μαζί, δημιουργώντας μια τριάδα τραπεζιών με διαφορετικά ύψη και σκοπούς. Ξεχωριστά,  λάμπουν εξίσου, δημιουργώντας πολλά διαφορετικά σενάρια στον χώρο.

 

 

Τα Cyclade διατίθενται σε χαμηλό τραπέζι με προαιρετικό γυάλινο μπολ,.καθώς και παραλλαγές μεσαίου και ψηλού τραπεζιού. Το αποτέλεσμα, σε οποιαδήποτε διαμόρφωση,.είναι ένα γλυπτικό έπιπλο, που ταιριάζει ακριβώς στην καρδιά ενός χώρου διαβίωσης. Ένας φόρος τιμής  στον γλύπτη Isamu Noguchi, που αποτέλεσε έμπνευση για τον Tan.

 

Αναζητήστε τις νέες σειρές στο camronglobal.com 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath