Για πρώτη φορά, η Gisele Bündchen εμφανίζεται στην καμπάνια της ιταλικής μάρκας μόδας Elisabetta Franchi. Το μοντέλο από τη Βραζιλία μαγνητίζει για ακόμη μία φορά τα βλέμματα, σε μία φωτογράφιση από τους Luigi & Iango.
Φωτογραφημένη στο Μαϊάμι, σε μία από τις εικόνες η Bündchen ποζάρει μπροστά από ένα αυτοκίνητο Lincoln Continental της δεκαετίας του ’60, με την πόλη της Φλόριντα στο φόντο. Φοράει ένα από τα biker jackets της μάρκας σε απομίμηση κροκοδείλου, πάνω από μαύρες καλτσοδέτες και στιλέτο σανδάλια, αντικατοπτρίζοντας την ιδέα της Franchi για μία δυναμική και ταυτόχρονα γοητευτική γυναίκα.
«Πιστεύω ότι η αληθινή ομορφιά είναι μία ακατανίκητη δύναμη, που προέρχεται από την αγάπη και το θάρρος που έχουμε μέσα μας», είπε η Franchi, ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια της ομώνυμης μάρκας. «Όταν σχεδιάζω, αναζητώ κάτι που θα αφήσει συναίσθημα και αποτύπωμα. Η Gisele ενσαρκώνει αυτό το πνεύμα: είναι δυνατή, φωτεινή και γεμάτη ενέργεια. Μία ελεύθερη ομορφιά που είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη.»

Αποκαλύπτοντας τη φθινοπωρινή της συλλογή στο Μιλάνο, η Franchi ανέφερε τότε ότι ήθελε να τιμήσει «τις ελεύθερες και αποφασιστικές γυναίκες, που είναι σίγουρες για τη δύναμη και τη θηλυκότητά τους χωρίς συμβιβασμούς.»
Αντλώντας έμπνευση από τη δεκαετία του ’90 και τις αρχές του 2000, η Franchi εξήγησε ότι «στην πρώτη δεκαετία οι γυναίκες ένιωθαν την ανάγκη να ντύνονται σαν άντρες, ενώ στην επόμενη δεκαετία επανακατέκτησαν τα φορέματα και τη θηλυκότητά τους». Παρουσίασε αυστηρά ραμμένα κοστούμια και εντυπωσιακά παλτό, με έμφαση στους ώμους και στη μέση, ενώ τα σχέδια περιλάμβαναν γλυπτά, εφαρμοστά φορέματα, μίντι φούστες σε γραμμή μολυβιού και κοστούμια.
Η συνεργασία της Franchi με τους Luigi & Iango συνεχίστηκε και για την καμπάνια Άνοιξη 2025, με την Kate Moss ως πρωταγωνίστρια, η οποία φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για τη μάρκα.
Από την άφιξη του πρώην προέδρου της Gucci, Marco Bizzarri, ως πρόεδρος και επενδυτής μέσω του προσωπικού του holding, Nessifashion, η μάρκα έχει αρχίσει να επεκτείνεται εκτός Ιταλίας. Τον Νοέμβριο, η Elisabetta Franchi άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στις ΗΠΑ στο Bal Harbour Shops του Μαϊάμι. Στις ΗΠΑ, η μάρκα παρουσίασε τη συλλογή Άνοιξη σε καταστήματα Saks Fifth Avenue, όπως στη Νέα Υόρκη, το Μπέβερλι Χιλς και το Χιούστον.
Ανακαλύψτε τις μοναδικές συλλογές της Elisabetta Franchi στο official site του brand.
Διαβάστε επίσης: “The Hilfiger Racing Club” με Claudia Schiffer & Nicholas Hoult





