Home / Beauty  / Violette Fr: Το νέο makeup brand για αψαγάδιαστο frenchy look

Violette Fr: Το νέο makeup brand για αψαγάδιαστο frenchy look

Ποια αγαπημένη Γαλλίδα instagrammer δημιούργησε τη δική της σειρά καλλυντικών;

Έχουμε εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό μας για το στυλ και την κομψότητα των Γαλλίδων, οι οποίες ακόμα και στο μακιγιάζ τους καταφέρνουν να διατηρούν μία λαμπερή φυσικότητα, πετυχαίνοντας το λεγόμενο no make up look, δηλαδή ένα τόσο ελαφρύ μακιγιάζ, που φαίνεται λες και δε φοράς καθόλου μακιγιάζ.

 

Η Violette Serrat είναι από τις πιο αγαπημένες Γαλλίδες instagrammers, η οποία μέσα από τα beauty tutorials της μας δείχνει πώς να πετύχουμε το effortless french look. H beauty guru, γεννημένη στο Παρίσι αλλά κάτοικος Brooklyn, έχει γίνει πια διάσημη μέσα από τα videos της, ενώ μετρά ήδη  300.000 subscribers στο YouTube. Φυσικά, ήταν αναμενόμενο, έχοντας εργαστεί ως International Makeup Designer για την Dior και σύμβουλος στα Sephora, ότι θα λάνσαρε και τη δική της προσωπική σειρά καλλυντικών.

 

 

Το brand ονομάζεται Violette Fr. και εκτός από καλλυντικά περιλαμβάνει  προϊόντα skincare & haircare αλλά και αρώματα. Αν και ακούγονται πολλά, μιλάμε στην ουσία για 11 συνολικά προϊόντα, που εκτείνονται σε 6 κατηγορίες. “Έχει να κάνει με το να διασκεδάζεις έναντι του να βελτιώνεις τον εαυτό σου” λέει η Violette.

 

 

Ξεχωρίσαμε το “Boum-Boum Milk”, ένα προϊόν 3 σε 1 (toner, ενυδατική και serum), τη σειρά σκιών “Yeux Paint Liquid Eyeshadows” -αγαπάμε την απόχρωση Blue de Minuit, ένα βαθύ μπλε- αλλά και το “Baume Shine”, ένα highlighter, με διακριτικά λαμπερό αποτέλεσμα. Last but not least, το λατρεμένο κόκκινο κραγιόν  “Petal Bouche Matte”, εμπνευσμένο από τα ροδοπέταλα. Εάφρύ και κρεμώδες, προσφέρει ένα βελούδινο κόκκινο χρώμα στα χείλη, για ένα άκρως σαγηνευτικό μακιγιάζ. 

 

Οι τιμές κυμαίνονται από 20 έως και 60 € και μπορείτε να βρείτε όλη τη συλλογή στο www.violettefr.com .

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath