Home / Good Life  / Tι είναι το Rawdogging που ξεκίνησε από το TikTok;

Tι είναι το Rawdogging που ξεκίνησε από το TikTok;

To Rawdogging είναι μία ταξιδιωτική τάση, η οποία ξεκίνησε από την πλατφόρμα του TikTok και υιοθετήθηκε και από πολλούς διάσημους.

Η τάση του Rawdogging παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις μέσα από το TikTok -και όχι μόνο- με πολλούς. διάσημους ανθρώπους της showbiz να την υιοθετούν. 

 

Πρόκειται ουσιαστικά για τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύει κάποιος με αεροπλάνο, καθώς κάθεται στη θέση του χωρίς. νερό, φαγητό, ψυχαγωγία και οποιαδήποτε μορφή κίνησης του σώματος κατά τη διάρκεια της πτήσης του.

 

Όταν η συγκεκριμένη λέξη χρησιμοποιείται στην αργκό, περιγράφει την ανάληψη οποιασδήποτε δραστηριότητας χωρίς. προστασία ή προετοιμασία.

 

@acne1979

#rawdogging

♬ Revenge – sofians

https://www.tiktok.com/@rte2fm/video/7389957217975389472

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της τάσης, το Rawdogging συνδέεται άμεσα με την επιθυμία για ψηφιακή αποτοξίνωση,. αποφυγή κάθε είδους κατανάλωσης, όπως γεύματα, ταινίες ή μουσική, και όλα αυτά με βασικό στόχο την πειθαρχία και την απόλυτη ενδοσκόπηση.

 

 

Φαίνεται ότι πολλοί διάσημοι έχουν “αγκαλιάσει” την τάση, όπως ο DJ Wudini, ο οποίος έχει καταφέρει να περάσει. πτήση 7 ωρών χωρίς ακουστικά, ταινία, νερό ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό, φυσικά, το μοιράστηκε με τους εκατομμύρια. ακόλουθούς του στο TikTok, αλλά και ο Αυστραλός μουσικός Torren Foot, ο οποίος σε πτήση 15 ωρών για Λος Άντζελες. το μόνο που έκανε ήταν να παρακολουθεί την πορεία του αεροπλάνου στην οθόνη του καθίσματός του.

 

Τι λένε οι ειδικοί;

Αντίθετη άποψη έχουν οι ειδικοί και οι γιατροί, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την τάση του. Rawdogging, το οποίο μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία. Όπως υποστηρίζουν, η παρατεταμένη. ακινησία σε συνδυασμό με την αποφυγή κατανάλωσης υγρών μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση και ενδεχόμενο κίνδυνο θρόμβωσης.

 

Χωρίς κίνηση και ενυδάτωση, η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται και αυτό ενέχει αυξημένες πιθανότητες για την. εμφάνιση θρόμβων.

 

Φυσικά, η απουσία τροφής για πολλές ώρες είναι ακόμη ένας παράγοντας που κρύβει κινδύνους, όπως τα χαμηλά. επίπεδα σακχάρου στο αίμα, τη ζάλη και τις λιποθυμικές τάσεις. 

 

Η απάντηση βρίσκεται, όπως πάντα, στην ισορροπία και το μέτρο. Δεν είναι ανάγκη κανείς να κοιτάζει μια οθόνη κατά τη. διάρκεια της πτήσης του ή να τρώει ανεξέλεγκτα, αλλά λίγη κίνηση, ενυδάτωση και κατανάλωση σνακ δεν έβλαψε ποτέ. κανέναν, ειδικά σε μία αεροπορική πτήση.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath