Home / Men  / Η φωνή του John Lennon μέσα από διαδραστικό ηχείο; Imagine!

Η φωνή του John Lennon μέσα από διαδραστικό ηχείο; Imagine!

Η Teenage Engineering κυκλοφορεί το διαδραστικό ηχείο John Lennon.“Mind Games” OB-4 μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

To brand Teenage Engineering συνεργάστηκε με.τον Sean Ono Lennon, τον γιο του John Lennon και της Yoko Ono, για. να δημιουργήσουν μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης για.το LP Mind Games του John Lennon, τον διάσημο δίσκο του. 1973.

 

 

Το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής έχει τη μορφή του ηχείου bluetooth OB-4 της Teenage Engineering, που. περιλαμβάνει.το αρχικό άλμπουμ, καθώς και 9 Mixes Meditation of Mind Games, έναν αποκλειστικό νέο Metronome και 9 Mantras,.που οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν με τη δική τους περιστροφή.

 

Το OB-4 είναι ένα ηχείο υψηλής πιστότητας που διαθέτει δημιουργικά εργαλεία,.όπως η επανατύλιξη,.η επαναφορά και η. γρήγορη προώθηση. Σε δήλωσή του ο Sean Ono Lennon είπε: “Η ιδέα της αναπαραγωγής του άλμπουμ Mind Games έχει.. εκδηλωθεί ως ένα απίστευτο ηχείο.και ραδιόφωνο περιορισμένης έκδοσης,.που θα σας επιτρέψει να τροποποιήσετε αυτό. το κλασικό άλμπουμ του John Lennon.σε λειτουργία περιβάλλοντος με τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ. Πραγματικά ανυπομονώ να το δοκιμάσει ο κόσμος!”

 

Η ιδέα του διαδραστικού άλμπουμ βρίσκει τις ρίζες της στη συνεργασία της Teenage Engineering με τον αείμνηστο. σχεδιαστή Virgil Abloh,.ο οποίος φόρτωσε την έκδοση OB-4 Off-White.με τους.ήχους της παραδοσιακής μουσικής της Γκάνα σε λειτουργία δίσκου.

 

Το Mind Games OB-4 είναι προϊόν περιορισμένης έκδοσης που διατίθεται μόνο στο διαδικτυακό.κατάστημα της Tenage Engineering.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath