Home / Cozyhome  / Η Dutch Design Week ’24 παρουσιάζει το μέλλον του σχεδιασμού

Η Dutch Design Week ’24 παρουσιάζει το μέλλον του σχεδιασμού

Από τις 19 έως τις 27 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα η Dutch Design Week ’24 στο Αϊντχόβεν, με κεντρικό θέμα το δίπολο Πραγματικό-Εξωπραγματικό.

Η Dutch Design Week 2024 (DDW24) παρουσιάζει το μέλλον του σχεδιασμού και τις νέες σχολές σκέψης. Από τις 19 έως τις 27 Οκτωβρίου, η πόλη του design, το Αϊντχόβεν,.θα μετατραπεί σε διεθνή κόμβο νέων ιδεών και πολυ αναγκαίων αλλαγών για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Πραγματικό-Εξωπραγματικό. Αυτό είναι το κεντρικό θέμα της φετινής Dutch Design Week.και πραγματεύεται τον τρόπο με τον οποίο πλοηγούμαστε σε όλες τις διαφορετικές πραγματικότητες, από τις οποίες αποτελείται ο κόσμος μας σήμερα.

 

 

Τι είναι πραγματικό και τι όχι, και πού συναντώνται όλες οι πολύ διαφορετικές προοπτικές μας; Οι σχεδιαστές εξερευνούν και αμφισβητούν αυτά που δεχόμαστε ως αλήθειες και μας δείχνουν τρόπους προς τα εμπρός,.τους οποίους δεν είχαμε καν φανταστεί.

 

Οι σχεδιαστές οδηγούνται από την επιθυμία να συνεργαστούν για να κάνουν το αδύνατο δυνατό. Κάθε βήμα μετράει αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική πραγματικότητα. Οι σχεδιαστές εξερευνούν και αμφισβητούν αυτό που. αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αληθινό. Μας βοηθούν να φανταστούμε το αδιανόητο και να το κάνουμε πιο απτό. Βρίσκουν αμέτρητους τρόπους να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους.σε συνδυασμό με συλλογικές γνώσεις και ποικίλες εμπειρίες.

 

 

Η αλλαγή είναι πραγματική και συχνά έχει αφηρημένες αρχές, αλλά παίρνει μορφή καθώς εργαζόμαστε πάνω σε αυτήν,. κατά προτίμηση μαζί. Ας δούμε πέρα ​​από αυτό που πιστεύουμε ότι βλέπουμε, πέρα ​​από τις δικές μας απόψεις, ακόμα κι. αν μερικές φορές δεν ξέρουμε πραγματικά τι είναι πραγματικό και τι είναι εξωπραγματικό.

 

Η δυνητική δύναμη του σχεδιασμού είναι πολύ πραγματική. Ανακαλύψτε πράγματα που είναι τόσο καλά, που είναι. εξωπραγματικά. Γνωρίστε πραγματικούς έξυπνους σχεδιαστές και δείτε πραγματικές εκπληκτικές καινοτομίες. Πραγματικό νόημα, πραγματικά τρελό, όμορφο, εξυπηρετικό, ελπιδοφόρο, προσεκτικό, απροσδόκητο, εντυπωσιακό και. απλά υπέροχο design! 

 

 

2024 Evolution of Dutch Design Awards

Το 2024 είναι μια χρονιά προβληματισμού και ρίψης των φώτων στους Νέους Σχεδιαστές του παρελθόντος και του. παρόντος, με τα Dutch Design Awards (DDA) να εξελίσσονται. Φέτος, τα Dutch Design Awards αφιερώνουν χρόνο και. χώρο για να διευκολύνουν τον βαθύ προβληματισμό σχετικά με τα βραβεία, κάτι που συνεπάγεται την επανεξέταση της. στρατηγικής και του επανασχεδιασμό των διαδικασιών της.

 

Σε αυτό το “έτος προβληματισμού και σύνδεσης”, τα Dutch Design Awards θα επικεντρωθούν στην πλούσια ιστορία του. βραβείου, αναδεικνύοντας νέους σχεδιαστές από το παρελθόν και το παρόν. Η διοργάνωση θα συνεργαστεί με δέκα. προηγούμενους νικητές ή υποψηφίους στην κατηγορία Young Designers. Ο καθένας καλείται να εισαγάγει ένα πολλά. υποσχόμενο όνομα στον τρέχοντα τομέα των νέων σχεδιαστών. Θα υπάρξουν ομιλίες, όπως οι συνεντεύξεις της Evelien. Reich (πρώην πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Young Designer). 

 

 

Mission Days

Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το Dutch Design Week θα φιλοξενήσει ένα. επιμελημένο πρόγραμμα γύρω από διάφορες αποστολές, για να διευκολύνει τις σχετικές συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων σχεδιαστών και των επαγγελματιών επισκεπτών.

 

Κάθε μέρα θα είναι μια διαφορετική αποστολή, που θα αποτελείται από τρία τμήματα όπου η εμβάθυνση, η έμπνευση και. ο θαυμασμός συγκλίνουν.

 

Μάθε για όλα όσα πρόκειται να πραματοποιηθούν σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση εδώ

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath