Home / Men  / Boss Selected by Beckham!

Boss Selected by Beckham!

Boss selected

Η Boss είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της σειράς Boss Selected by Beckham, την οποία επιμελήθηκε ο ίδιος.

 

 

Ένα πραγματικό παγκόσμιο icon, στη μόδα και τον αθλητισμό, επιμελήθηκε την καινούργια σειρά της Boss. Συγκεκριμένα η συλλογή Boss selected by Beckham συγκεντρώνει επιλεγμένα εποχιακά και αγαπημένα κομμάτια, που συνδυάζουν τέλεια τα εμβληματικά ανδρικά ενδύματα BOSS με το στυλ και την αισθητική του David Beckham. Προσφέρονται μία ευρεία γκάμα lifestyle εμφανίσεων, σχεδιασμένη για να αναδεικνύει κάθε γκαρνταρόμπα μέσα από το άψογο γούστο του global ambassador! Κοστούμια, παντελόνια και παλτό!

Boss selected

Πέρα από τα κομψά κομμάτια, υπάρχουν και πιο casual επιλογές που φέρνουν έναν τέλειο συνδυασμό chic και μοντέρνου. Για παράδειγμα, στη Boss Selected by Beckham σειρά θα βρείτε jeans, αλλά και πλεκτά, φτιαγμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως το κασμίρι και το regenerative βαμβάκι. Αντιπροσωπεύοντας το προσωπικό στυλ του Beckham, η συλλογή περιλαμβάνει μία πολυτελή ζακέτα από.100% παρθένο μαλλί, η οποία συνδυάστηκε με ένα jean πουκάμισο!

 

Και αυτή η συλλογή είναι μέρος της πολυετής συνεργασίας του star με τη Hugo Boss. Σκοπός και των δύο είναι να ανανεώσουν την ανδρική σειρά του της. Boss και να προσφέρουν καινοτόμα και μοναδικά σχέδια, που αντανακλούν το στυλ και την αισθητική τόσο του. Beckham, όσο και της Boss. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.