Home / Good Life  / Priyanka Chopra Jonas stars in Ice Chalet campaign

Priyanka Chopra Jonas stars in Ice Chalet campaign

Priyanka Chopra Jonas

Το ski brand Perfect Moment συνεργάζεται με την εταιρεία Johnnie Walker Blue και παρουσιάζουν το Ice Chalet μπουκάλι με κεντρικό πρόσωπο την Priyanka Chopra Jonas.

Γι’ αυτήν τη χειμερινή σεζόν, η μάρκα πολυτελών ειδών ski Perfect Moment κατευθύνεται στις πίστες με έναν νέο συνεργάτη! Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Johnnie Walker Blue, με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Priyanka Chopra Jonas. Οι τρεις τους τελούν φόρο τιμής στην après ski φιλοσοφία, κυκλοφορώντας το limited edition Johnnie Walker Blue Label Ice Chalet. Η ηθοποιός ξεκίνησε να κάνει ski πριν από επτά χρόνια και από τότε είναι λάτρης του αθλήματος και όχι μόνο. Λατρεύει και τη στιγμή που μαζεύεται όλη παρέα στο chalet και πίνει τα αγαπημένα της ποτά.

Το Ice Chalet μπουκάλι διατίθεται μαζί με μία χιαστί Perfect.Moment τσάντα, με το signature star print της μάρκας και το houndstooth μοτίβο. Η Priyanka Chopra Jonas υμνεί την ικανότητα της μάρκας να συνδυάζει την επιστήμη και την αεροδυναμική που απαιτεί το ski με την υψηλή μόδα και την πολυτέλεια. Το ουίσκι Johnnie Walker Blue είναι η τέλεια προσθήκη για τις χειμερινές ημέρες, είτε στο chalet, είτε στο σπίτι.

Η Priyanka  και ο σύζυγός της Nick Jonas είναι επενδυτές στην εταιρεία Perfect Moment από το 2022. Οπότε η ίδια ήταν η τέλεια επιλογή για να αποτυπώσει την εκπληκτική συνεργασία!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.