Home / Family  / “Μαμά σ’αγαπώ, να προσέχεις!”: Μία εκδήλωση πρόληψης από το Άλμα Ζωής

“Μαμά σ’αγαπώ, να προσέχεις!”: Μία εκδήλωση πρόληψης από το Άλμα Ζωής

“Μαμά σ’αγαπώ

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και το.Άλμα Ζωής διοργανώνει μία ξεχωριστή γιορτή με τίτλο “Μαμά σ’αγαπώ, να προσέχεις!”.

 

Με το μήνυμα «παίΖΩ, γνωρίΖΩ, δωρίΖΩ», το Άλμα. Ζωής διοργανώνει μία ακόμα μοναδική εκδήλωση για τις μητέρες στο πλαίσιο του μήνα.Οκτωβρίου, ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνου του μαστού. Η γιορτή φέρει τον τίτλο “Μαμά σ’αγαπώ, να προσέχεις!” και θα λάβει χώρα  στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι δράσεις αφορούν όλη την οικογένεια. Ποιες είναι οι δράσεις που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση;

Έκθεση ζωγραφικής, μουσικοκιντικά δρώμενα, χορός, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, συζητήσεις με γονείς από ειδικούς, περίπτερα ενημέρωσης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Σκοπός της γιορτής “Μαμά σ’αγαπώ, να προσέχεις!” είναι να υπενθυμίσει στις αγαπημένες μαμάδες πόσο σπουδαίο είναι να αγαπούν, να φροντίζουν και να προσέχουν τον εαυτό τους. Για να τις έχουμε πάντα υγιείς και κοντά μας!

 

 

Για αυτόν τον λόγο, το Άλμα Ζωής θα προσφέρει δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού σε όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν. Ο Κλινικός έλεγχος θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την κ. Άννα Σαχουλίδου, Χειρουργό Μαστού και Ακαδημαική υπότροφο της Β’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ, Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο. Ταυτόχρονα, εκπαιδευμένες εθελόντριες του συλλόγου, γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, θα βρίσκονται εκεί, ώστε να ενημερώσουν με χρήσιμες πληροφορίες για την έγκαιρη διάγνωση, τη νόσο και την αντιμετώπισή της.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?