Home / Beauty  / Matilda Djerf: Το scandi φαινόμενο μοιράζεται τα μυστικά της για την απόλυτη περιποίηση μαλλιών

Matilda Djerf: Το scandi φαινόμενο μοιράζεται τα μυστικά της για την απόλυτη περιποίηση μαλλιών

Matilda Djerf
Η Matilda Djerf ανοίγει τα χαρτιά της για την περιποίηση των μαλλιών της.

 

Το ζήτημα της περιποίησης μαλλιών είναι τόσο προσωπικό όσο και περίπλοκο. Λεπτή ή πυκνή τρίχα, σγουρά, σπαστά ή ίσια, ξηρά ή λιπαρά: υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να αναλογιστούμε προτού επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα. Επιπλέον, υπάρχουν άλλοι τόσοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την καταλληλότητα αυτών, όπως η τάση για φριζάρισμα, η ταλαιπωρία από.τα προϊόντα styling και η φθορά από τις βαφές. Όλα αυτά κάνουν την ιδανική ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας να φαντάζει σαν ένας ανεκπλήρωτος στόχος. Κι από την άλλη πλευρά, βλέπουμε τα μαλλιά των it girls του Instagram και του TikTok να ανεμίζουν, λες και έχουν βγει από beauty καμπάνια. Σαν να έχουν βρει το μυστικό που εμείς ψάχνουμε διακαώς. Κι όμως, παρά την “τελειότητά” τους, αντιμετωπίζουν.και εκείνες ακριβώς τα ίδια προβλήματα με εμάς.

 

 

Για το scandi φαινόμενο του Instagram, η αναζήτηση της τέλειας ρουτίνας.περιποίησης μαλλιών δεν σταμάτησε ποτέ. Όσο iconic και αν είναι το viral bouncy blowout χτένισμα της Matilda Djerf, η ίδια έχει εκμυστηρευτεί ότι δεν είχε βρει haircare προϊόντα που να της άρεσαν πραγματικά, μέχρι τη στιγμή που δημιούργησε τα δικά της.

 

Η ίδια λάνσαρε την πρώτη της σειρά μαλλιών την προηγούμενη άνοιξη,.παρουσιάζοντας μία ολοκληρωμένη σειρά για styling μαλλιών. Ωστόσο, ως hair icon, η Matilda Djerf δεν θα μπορούσε να μην εμπλουτίσει τη σειρά της με δύο συλλογές περιποίησης μαλλιών.

 

 

Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες των τύπων μαλλιών, η Djerf λανσάρει την Breezy Weightless, ιδανική για όγκο, και την Essential Moisture, ιδανική για εντατική θρέψη. Και οι δύο συλλογές περιλαμβάνουν σαμπουάν, conditioner και.μάσκα μαλλιών με ένα απαλό άρωμα από σανδαλόξυλο και κάρδαμο, τα οποία θυμίζουν τα σουηδικά ψωμάκια με κάρδαμο.

 

Όπως και η πρώτη σειρά μαλλιών της Matilda Djerf, έτσι και αυτή είναι.vegan και cruelty-free, αφού το brand δεσμεύεται στη βιωσιμότητα και την ηθική παραγωγή.

 

Matilda Djerf

 

 

Η νέα συλλογή πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada