Home / Men  / Το Pleasing του Harry Styles συνεργάζεται με τη Disney!

Το Pleasing του Harry Styles συνεργάζεται με τη Disney!

Pleasing

Ο Harry Styles συνεργάζεται με τη Disney και κυκλοφορεί μία Pleasing συλλογή που έχει ως θέμα την ταινία Fantasia.

 

Καινούργια collection από το brand Pleasing του Harry Styles! Ο μουσικός καλλιτέχνης και επιχειρηματίας συνεργάζεται με τη Disney και κυκλοφορεί μία σειρά από ρούχα, αξεσουάρ, βερνίκια νυχιών και skin care με θέμα την ταινία.Fantasia από τη δεκαετία του 1940. Η σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει και μέσα από το official site του brand, όσο και μέσα από το www.disneystore.com.

 

 

Σε αυτήν τη συνεργασία θα υπάρχουν τρία sets με βερνίκια νυχιών, μία νέα γεύση του Big Lip HA Moisture Balm και του Buttercream. Οι χαρακτήρες και η αισθητική της ταινίας Famtasia, αλλά και του Pleasing, εντοπίζονται σε15 είδη ένδυσης. Hoodies, φανελάκια, πουκάμισα με κουμπιά, μπλουζάκια, αθλητικά παντελόνια και αξεσουάρ όπως, τσάντες, κάλτσες, πετσέτες και περιοδικά. Για τη δημιουργία των pieces, o Harry Styles δανείστηκε στιγμιότυπα από το αρχείο της Disney!

 

“Από την αρχή της κυκλοφορίας του brand, η ταινία Fantasia ήταν στο vision board μας. Η αισθητική, η διάθεση, οι τολμηρές εικονογραφήσεις, τα χρώματα και ο επικός κόσμος που δημιούργησε η Disney ενέπνευσαν το Pleasing. Η συνολική και μουσική επιρροή της ταινίας ταίριαξε ακριβώς στη φιλοσοφία μας”, δήλωσε ο Harry Lambert, Creative Director του brand.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.