Home / Beauty  / Fall Fragrance Guide – Ποια είναι τα νέα “it” scents του φθινοπώρου;

Fall Fragrance Guide – Ποια είναι τα νέα “it” scents του φθινοπώρου;

Fall Fragrance
Οι καλύτερες προσθήκες για να εμπλουτίσετε τη φθινοπωρινή συλλογή των αρωμάτων σας.

 

Τα λανσαρίσματα της φετινής σεζόν δεν περιορίζονται αποκλειστικά σε πλούσια ξυλώδη αρώματα, αλλά και σε floral επιλογές για εκείνους που τα λουλούδια αποτελούν το “it” scent τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Fall Fragrance 

 

Συνεχίστε να διαβάζετε προκειμένου να ανακαλύψετε τις καλύτερες κυκλοφορίες φθινοπωρινών αρωμάτων που ξεχωρίσαμε, για κάθε περίσταση.

 

Byredo – Desert Dawn Eau de Parfum

To Desert Dawn αποτυπώνει τις ελικοειδείς κινήσεις της δημιουργικής διαδικασίας, η οποία δεν είναι ποτέ γραμμική, ανά πάσα στιγμή ανακαλύπτει νέες ιδέες. Οι δημιουργικές αντιθέσεις της φύσης γιορτάζονται μέσα από μια οσφρητική ένταση που εξισορροπείται με μια νέα και απροσδόκητη φρεσκάδα.

 

Ανοίγοντας με φιλόξενα γλυκά μπαχαρικά από Κάρδαμο και Ροδοπέταλα, οι ξυλώδης νότες θυμίζουν την ξηρή ζέστη της ερήμου. Η ζεστασιά του σανταλόξυλου και του κέδρου σχηματίζουν μια ισχυρή καρδιά: powdery και ελαφρώς γήινη. Στη βάση, ένα δελεαστικό φινίρισμα παραμονεύει με την πλούσια καπνικότητα του Vetiver και του Silk Musk, που αναζωογονείται από το «τραγανό», καθαρό άρωμα παπύρου. Fall Fragrance 

 

 

Οσφρητικές Νότες

  • Κορυφής: Κάρδαμο & Ροδοπέταλα
  • Καρδιάς: Σανταλόξυλο, Κέδρος & Σπόροι καρότου
  • Βάσης: Πάπυρος, Vetiver, Silk musk

 

Gucci – Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum

 

Το πρώτο Ozonic floral gourmand scent του οίκου Gucci είναι ένα υπέροχο άρωμα που αντηχεί με τη σαγηνευτική αλχημεία ενός ονείρου που έγινε πραγματικότητα. Αποτελεί μια ισχυρή επανεφεύρεση ενός gourmand αρώματος, όπου μια φρέσκια αέρινη συμφωνία αναδεικνύει τη μαγευτική χλιδή της Ορχιδέας Βανίλιας για ένα άρωμα μεγάλης διάρκειας.

 

 

Οσφρητικές Νότες

  • Κορυφής: Βανίλια
  • Καρδιάς: Ορχιδέα βανίλιας
  • Βάσης: Οζονικές νότες

 

Maison Margiela – Afternoon Delight

 

Συνεχίζοντας με τις γλυκές επιλογές, ο Maison Margiela καλωσόριζε στην οικογένεια αρωμάτων του Afternoon Delight, μία ζεστή και κομψή συμφωνία από βανίλια μαδαγασκάρης, ιδανική για τις πρωινές ώρες.  Αυτό το γλυκό αλλά ελαφρύ, κεχριμπαρένιο γκουρμέ unisex υπόσχεται αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης και χαρούμενων αποδράσεων. Fall Fragrance 

 

Fall Fragrance

 

Οσφρητικές Νότες

  • Κορυφής: Απόσταγμα πικραμύγδαλου & Angelica roots essence
  • Καρδιάς: Madeleine accord, Carrot heart & Absolu ambrette
  • Βάσης: Σανδαλόξυλο, Βανίλια Μαδαγασκάρης & Μόσχος

 

Hermès – Barénia Eau de Parfum

 

Το νέο άρωμα της Hermès συνδυάζει νότες από ντελικάτη ίριδα, κρίνο και φρέσκα μούρα, ενώ στη βάση κυριαρχεί το πατσουλί, το οποίο προσδίδει μια γήινη και πλούσια αίσθηση. Η αρωματική σύνθεση εξελίσσεται μοναδικά πάνω στο δέρμα, δημιουργώντας ένα αποτύπωμα που αποπνέει φινέτσα, αφήνοντας ένα ζεστό, ξυλώδες και λουλουδάτο scent.

 

Fall Fragrance

 

Οσφρητικές Νότες

  • Κορυφής: Miracle Berry & Περγαμόντο
  • Καρδιάς: Λευκό άνθος ginger
  • Βάσης: Πατσουλί, Ξύλο ακιγκάλα & δρυς

 

 

Jo Malone London – Myrrh & Tonka Cologne Intense

 

Ένα αριστοκρατικό και μεθυστικό ξυλώδες άρωμα, εμπνευσμένο από το τελετουργικό της γείωση που βιώνεται μέσα από τις θεραπευτικές ιδιότητες του δέντρου Hinoki. Το Myrrh & Tonka Cologne Intense της Jo Malone London αποτελείται από καθηλωτική συγχορδία από καθαρές αρωματικές νότες και ξυλώδη χαρακτηριστικά, συνδυασμένα με έντονες κομψές νότες κέδρου και hinoki.

 

 

Οσφρητικές Νότες

  • Κορυφής: Λεβάντα
  • Καρδιάς: Ηλιοτρόπιο & Omumbiri
  • Βάσης: Tonka Bean

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada