Home / Fashion  / 7 φανταστικά looks για την εβδομάδα που ξεκινάει!

7 φανταστικά looks για την εβδομάδα που ξεκινάει!

Δευτέρα σημαίνει fashion inspo! Σου δίνουμε επτά φανταστικά looks –ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας- που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις.

 

Ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και ο καιρός μάς κρύβει εκπλήξεις. Το πρωί και το βραδάκι οι καιρικές συνθήκες έχουν νότες φθινοπώρου, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία θα επιστρέψει σε καλοκαιρινό mood. Όπως είναι φυσικό θα είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξουμε τι να φορέσουμε. Το κλειδί βρίσκεται στο συνδυασμό basic κομματιών. Τι σημαίνει αυτό; Επιλέγουμε για παράδειγμα αγαπημένα T-shirts και παίρνουμε μαζί μας ένα ελαφρύ jacket για να έχουμε ένα day to night σύνολο. Ετοιμάσαμε έναν fashion οδηγό για να ξεκινήσετε την εβδομάδα δυναμικά και στιλάτα!

 

Δευτέρα

Ξεκινάμε την εβδομάδα με ένα κομψό office look! Μία maxi φούστα με φθινοπωρινή μπλούζα, slingbacks και μία oversized τσάντα.

 

Τρίτη

Επιλέγουμε ένα από τα hot χρώματα της σεζόν και χτίζουμε πάνω σε αυτό το σύνολό μας. Το γκρι είναι ένα από αυτά και αποτελεί μία επιλογή που μπορεί να σταθεί σε κάθε εποχή.

 

Τετάρτη

Στα μέσα της εβδομάδας έχουμε πιο casual διάθεση. Το dark denim είναι στην κορυφή των τάσεων και θα συνδυαστεί τέλεια με suede καφέ αξεσουάρ.

φανταστικά looks

 

Πέμπτη

Η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει και θα επιλέξουμε το αγαπημένο μας jean, slippers και ένα αέρινο λευκό πουκάμισο.

 

Παρασκευή

Η λευκή φούστα δεν πρέπει να φύγει ακόμα από την ντουλάπα σας! Με το κατάλληλο styling είναι μία τέλεια επιλογή για ένα φθινοπωρινό look. φανταστικά looks.

φανταστικά looks

 

Σάββατο

Co- ord sets με mini κομμάτια! Πώς, όμως, θα κάνουμε το set να είναι πιο φθινοπωρινό και όχι καλοκαιρινό; Χρώματα που ταιριάζουν στην εποχή, αξεσουάρ σε σκούρες αποχρώσεις, κάλτσες και ένα cardigan στους ώμους.

 

Κυριακή

Παρόμοια φιλοσοφία πρέπει να έχει και το κυριακάτικο outfit μας. Προσθέτουμε και μία καπαρντίνα, γιατί η θερμοκρασία ενδέχεται να πέσει και πάλι!

φανταστικά looks

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.