Home / Cozyhome  / Το Piccolo light της Neoz είναι μικρό αλλά “θαυματουργό”!

Το Piccolo light της Neoz είναι μικρό αλλά “θαυματουργό”!

Η αυστραλιανή μάρκα φωτιστικών Neoz λάνσαρε το Piccolo, ένα επιτραπέζιο λαμπατέρ,.που παρά το μικρό μέγεθός του χαρίζει άπλετο φως!

Είναι μικρό, φορητό και χωρίς καλώδιο, ενώ προσφέρει επαρκώς ισχυρό φωτισμό, όπου κι αν τοποθετηθεί. Ο λόγος για το φωτιστικό-λαμπατέρ Piccolo.της αυστραλιανής εταιρείας φωτιστικών Neoz.

 

Σχεδιασμένο από τον Peter Ellis και τον Gabriel Tam και με ύψος μόλις 15,5 εκατοστά,.το φως Piccolo έχει συμπαγές. μέγεθος και ισχυρό αντίκτυπο,.ακριβώς όπως το αυστραλιανό ρόφημα καφέ, από το οποίο πήρε το όνομά του.

 

 

 

Ο αντίκτυπός του προέρχεται από τη σύζευξη ενός μεταλλικού κωνικού σώματος με έναν πολυανθρακικό διαχυτή φωτός,.ο οποίος έχει ένα ραβδωτό.φινίρισμα σαν κρύσταλλο και διαθλά το φως. Λειτουργεί με το νέο Cordless Light Engine. της Neoz N1, που υπόσχεται ένα κορυφαίο προσαρμοσμένο στην κατηγορία LED,.ζεστό λευκό φως και πάνω από 17,5 ώρες φωτισμού.

 

Το μίνι φωτιστικό Piccolo είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες,.επιτρέποντάς του να χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς. χώρους. Για τον τομέα της φιλοξενίας, η Neoz προσφέρει έναν επαγγελματικό σταθμό φόρτισης. που μπορεί να επαναφορτίσει ταυτόχρονα έως και 48 λαμπτήρες.

 

 

Η εσωτερική δομή της λάμπας αποτελείται κατά 75% από ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και οι μονάδες του σώματος, του λαμπτήρα.και της μπαταρίας. μπορούν να επισκευαστούν από τον χρήστη, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

 

Μικρό αλλά θαυματουργό, το νέο Piccolo.ήρθε για να φωτίσει τα βράδια μας με τον πιο πρακτικό τρόπο. Αναζήτησέ το εδώ.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath