Home / Fashion  / 5 μαθήματα styling κατευθείαν από τους δρόμους του Μιλάνου

5 μαθήματα styling κατευθείαν από τους δρόμους του Μιλάνου

μαθήματα styling

Αυτήν τη στιγμή εξελίσσεται η Milan Fashion Week και οι δρόμοι της Ιταλικής πόλης παραδίδουν μαθήματα styling.

 

Το Μιλάνο, το Παρίσι και η Κοπεγχάγη έχουν τις πιο αγαπημένες μου Fashion Weeks. Συγκεκριμένα η Ιταλική πόλη καταφέρνει για μένα να συνδυάζει λίγο καλύτερα τη high fashion με το street style. Όπως είναι φυσικό παρακολουθώ συνεχώς τα shows και τις εμφανίσεις των καλεσμένων που πολλές φορές κλέβουν περισσότερο την παράσταση. Αυτήν τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και επίσημα το φθινόπωρο, οπότε χρειαζόμαστε όσο περισσότερη έμπνευση γίνεται. Στις φωτογραφίες των fashion influencers αισθανόμαστε το made in Italy vibe, με την αρχιτεκτονική, την τέχνη και τη γαστρονομία.

 

Τι άλλο παρατηρούμε; Τα μαθήματα styling που παραδίδουν! Επιλέξαμε πέντε από τα hottest, τα οποία μπορεί η κάθε μία από εμάς να υιοθετήσει, με έξυπνα και ευκολοφόρετα κομμάτια.

 

Οι color τάσεις γι αυτήν τη σεζόν είναι οι αγαπημένες μου! Αποτυπώνουν τέλεια την ομορφιά και το coziness του φθινοπώρου! Και το καλύτερο; Μπορούν να συνδυαστούν φανταστικά ακόμα και μεταξύ τους! Καφέ, olive green και burgundy. Η Leoni Hanne μάς δείχνει το πώς έξω από το show του οίκου Fendi.

 

To corporate style μάς βοηθά να ξεκινήσουμε δυναμικά! Co- ord sets, πουκάμισα, σακάκια, midi φούστες, wide leg παντελόνια και τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως γραβάτες. Η Emily Sindlev, στο show της Boss, μας καλεί να κάνουμε business με τον πιο στιλάτο τρόπο.

 

Δεν παίζουμε μόνο με τα χρώματα, αλλά και με τις υφές. Το σουέντ έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά και σας παροτρύνουμε να το υιοθετήσετε. Η Viky Rader το συνδύασε υπέροχα με διαφορετικά υφάσματα!

 

Grey lovers unite! Το total grey look θα φορεθεί πολύ φέτος, ειδικά με cozy υφές. Χρώμα πασπαρτού που ταιριάζει σχεδόν με όλα. Έχει αναδειχθεί και ως ένα από τα signature colors του οίκου Prada!

 

Sporty chic is still a thing? Η Mara Lafontan είναι effortless chic και εμείς κρατάμε σημειώσεις!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.