Home / Men  / Με το Apple Watch Hermès Ultra ο χρόνος κυλάει αλλιώς…

Με το Apple Watch Hermès Ultra ο χρόνος κυλάει αλλιώς…

Το πρώτο Apple Watch Hermès Ultra είναι αυτό που έλειπε από τον καρπό σου… Με την Hermès ο χρόνος κυλάει σίγουρα αλλιώς.

Η  Hermès Apple σηματοδοτεί την άφιξη των διαχρονικών μοντέλων της για τη νέα Series 10 και λανσάρει το πρώτο Apple Watch Hermès Ultra.

 

Το Savoir-faire και η καινοτομία τυλίγονται με τόλμη γύρω από τον καρπό σου, με το στυλ και την πρακτικότητα να γίνονται ένα.

 

Σαν να μεταφέρεται πάνω από τα κύματα του μπλε πλεκτού νάιλον, το Apple Watch Hermès Ultra είναι εξίσου κομψό.τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Εξοπλισμένο με αποκλειστικό καντράν που διαθέτει τυπογραφία Cape Cod. και χρονόμετρο εμπνευσμένο από τη ρεγκάτα (το νήαθλο), αυτό το σπορ μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ. τιτάνιο και λουράκι που στεγνώνει γρήγορα, αποπνέοντας στυλ σε κάθε περίσταση.

 

 

Το νέο Apple Watch Hermès Series 10 διακοσμείται με νέα λουράκια και τολμά μια πιο λεπτή θήκη με μεγαλύτερα. καντράν, συνδυάζοντας καινοτομία και αδιαμφισβήτητο στυλ.

 

 

Grand H band

Ως φόρος τιμής στην τέχνη των υλικών, το λουρί  έρχεται τώρα και σε μεταλλική εκδοχή, με το H να αποτελεί τον. ισχυρότερο κρίκο του. Ταιριάζοντας με τις καμπύλες της θήκης Apple Watch, το λουράκι (μπρασελέ) αυτό μπορεί να. προσαρμοστεί σε ένα μόνο βήμα, προσφέροντας στον χρήστη πραγματική άνεση και προσαρμοστικότητα στον καρπό.

 

 

Hapi band

Εμπνευσμένο από τα σύμβολα του Οίκου, το λουράκι Hapi μπορεί να αναγνωριστεί από την εμβληματική του πόρπη. Τυλίγοντας γύρω από τον καρπό δύο φορές με διαφορετικά πλάτη για να ταιριάζει τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες. θήκες, προσπαθεί να διατηρήσει το εμβληματικό του στυλ. 

 

 

Twill Jump Attelage band

Εξαιρετικά ελαφρύ, το λουρί Twill Jump Attelage τυλίγεται κομψά γύρω από τον καρπό. Μια ωδή στη δερμάτινη. χειροτεχνία της Hermès, η πολύχρωμη επένδυση του υφαντού ιμάντα θα προσθέσει υψηλή αντίθεση και φινέτσα στη μέρα σου.

 

 

Εσύ ποιο θα διαλέξεις; Δες εδώ όλα τα νέα μοντέλα.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath