Home / Beauty  / Hair botox για μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία!

Hair botox για μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία!

Tι ακριβώς είναι το hair botox, σε τι διαφέρει από εκείνο του προσώπου και πώς μπορεί να μεταμορφώσει την όψη των μαλλιών σου; 

Καθημερινά αναζητούμε “θαυματουργά” προϊόντα για τα μαλλιά μας, με σκοπό την επαναφορά της υγιούς εικόνας τους. Η λύση βρίασκεται στο hair botox, κι αν δεν έχεις ακούσει για αυτό, μάθε ότι είναι η λύση που αναζητούσες!

 

Tι είναι το hair botox;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: δεν περιλαμβάνει βελόνες! Όπως το face botox λειαίνει τις λεπτές γραμμές, έτσι και το hair botox λειτουργεί ως ημιμόνιμο βαθύ μαλακτικό, λειαίνοντας τα μαλλιά για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Το hair botox μοιάζει με τη θεραπεία κερατίνης, αλλά χωρίς τις χημικές ουσίες που εκείνη περιέχει. Παρέχει βαθιά περιποίηση και επικαλύπτει τα μαλλιά με ευεργετικές ουσίες,.επανορθώνοντας τα “σπασμένα” σημεία  και μειώνοντας τις επιπτώσεις της γήρανσης των μαλλιών. Δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος hair botox, αλλά διαφορετικές φόρμουλες,.που μπορούν να εφαρμοστούν ανάλογα με διαφορετικούς τύπους και υφές μαλλιών.

 

Hair botox

.

Ποια είναι τα οφέλη του;

Όλες οι θεραπείες hair botox εμποτίζουν τα μαλλιά με πολλά θρεπτικά και ενισχυτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Β5, που φέρνει οξυγόνο στο τριχωτό της κεφαλής για υγιή μαλλιά και φυσικά λιπαρά οξέα,.όπως τα ωμέγα-3 για πληρότητα στην τρίχα.

 

Σκεφτείτε το ως ένα βαθύ conditioner, που αφήνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα, πιο υγιή και λεία. Μερικά ακόμα οφέλη είναι.η αποκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών βλαβών, η απώθηση της υγρασίας,.η βελτίωση του χρώματος και πολλά άλλα.

 

Eπιπλέον, δεν απελευθερώνει φορμαλδεΰδη και επαναφέρει την υγεία των μαλλιών χωρίς περιττά χημικά.

 

Hair botox

 
Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμά του;

Το botox μαλλιών είναι ημιμόνιμο, με τα οφέλη του να διαρκούν από  δύο έως και τέσσερις μήνες, ανάλογα με το πόσο συχνά λούζει κανείς τα μαλλιά του. Φυσικά, προτείνεται η χρήση μάσκας μαλλιών μέσα στην εβδομάδα, όπως και πριν την εφαρμογή της θεραπείας.

 

https://www.tiktok.com/@alessiavideo/video/7192280559215856898?q=hair%20botox&t=1683711693643

 

 

Αν, λοιπόν, τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα από τις βαφές και το styling, μόλις βρήκες την ιδανική λύση! Ρώτα τον κομμωτή σου για περισσότερες λεπτομέρειες και κλείσε άμεσα ραντεβού!

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath