“In the Grey”: Μία old school ταινία ληστείας του Guy Ritchie

by Mina Afentouli
Μετά από αρκετή αναμονή το “In the Grey” του Guy Ritchie, ένα νέο περιπετειώδες θρίλερ με ένα εντυπωσιακό καστ πρώτης γραμμής είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες.

 

Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία του Ritchie με τον Χένρι Καβίλ (Henry Cavill), μετά το κατασκοπικό φιλμ “The Man from UNCLE” και το “The Ministry of Ungentlemanly Warfare”.

 

 

Εκτός από τον Cavill πρωταγωνιστούν ο Τζέικ Γκίλενχαλ (Jake Gyllenhaal) και η Έιζα Γκονζάλες (Eiza González).

Στο πρώτο επίσημο τρέιλερ, που μόλις κυκλοφόρησε, ακολουθούμε «δύο ειδικούς σε θέματα εξορύξεων, οι οποίοι πρέπει να ορίσουν μια οδό διαφυγής για μια κορυφαία γυναίκα-διαπραγματευτή». Η ταινία επικεντρώνεται σε μια ομάδα επίλεκτων πρακτόρων που δρουν εκτός συστήματος και αναλαμβάνουν μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή: να διεισδύσουν στο κρησφύγετο ενός αδίστακτου παγκόσμιου δεσπότη σε ένα ιδιωτικό νησί, για να ανακτήσουν μια περιουσία 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Αν και η προηγούμενη ταινία “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” του 2024 δεν τα πήγε και τόσο καλά και “δεν έβγαλε τα λεφτά της”, σε αυτήν την ταινία περιμένουμε όλα τα αγαπημένα στοιχεία του κινηματογραφικού σύμπαντος του Ritchie: κοστούμια υψηλής ραπτικής, το βαρύ οπλοστάσιο και την αδιαμφισβήτητη χημεία μεταξύ Gyllenhaal και Cavill.

Όλα αυτά υπόσχονται ένα old time classic εκδοχή των ταινιών ληστείας του σκηνοθέτη.

Διαβάστε ακόμη: Το καθαρτήριο του Thomas Shelby: Πρώτη ματιά στο “The Immortal Man”

You may also like