Home / Lifestyle  / 3+1 επιτυχημένοι άντρες της μόδας και της ομορφιάς μας συστήνονται!

3+1 επιτυχημένοι άντρες της μόδας και της ομορφιάς μας συστήνονται!

men

Ανήκουν στο νέο “αίμα” επιτυχημένων επιχειρηματιών, αφού έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ισχυρά brand names στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για τους Πέτρο Παπαχρήστο (PCP Clothing), Aλέξανδρο Δαβλέρη (Gerovital Hellas), Τάσο Τσάδαρη (PARA TODOS Clothing Co.®) και Βασίλη Πριμούδη (Edward Jeans), οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας τα “μυστικά” μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας, το 24ωρό τους, αλλά και τα μελλοντικά πλάνα τους. 

 

 

◊ Πέτρος Παπαχρήστου, PCP Clothing

 

“Είμαστε μια υγιής ελληνική επιχείρηση από το 1955, παράγοντας ενδύματα. Το μαγικό αυτό “ταξίδι” μου ξεκίνησε, όταν από μικρή ηλικία πήγαινα στον χώρο εργασίας μαζί με τον πατέρα μου. Σήμερα, μαζί με την αδερφή μου είμαστε η 3η γενιά που συνεχίζουμε την επιτυχία μας πάνω στο ρούχο, δημιουργώντας ένα δυνατό brand name στην αγορά. Αν και οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, όπως λέει και η παροιμία: in time of test, family is best.”

 

Πέτρος Παπαχρήστου

 

“Πιστεύω ότι το brand μας έχει ανοδική πορεία λόγω της εμπιστοσύνης και της αγάπης που μας δείχνει ο κόσμος. Θεωρώ ότι όλα μας τα προϊόντα έχουν ένα καλό value for money, είναι 100% οικολογικά προς το περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που μας διαφοροποιεί σαν εταιρεία. Απευθύνεται στα κορίτσια της διπλανής πόρτας που θέλουν ένα χαλαρό καθημερινό ντύσιμο αλλά παράλληλα και σέξυ.”

 

Στυλ σημαίνει για εμένα αισθητική. Από το ντύσιμο μπορούμε να καταλάβουμε πολλά πράγματα για κάποιον. Το στυλ είναι μοναδικό για τον καθένα και πολλές φορές δείχνει τον χαρακτήρα του.”

 

 

PCP Clothing SS21 Collection

PCP Clothing SS21 Collection

PCP Clothing SS21 Collection

 

“Στις 6:30 χτυπάει το ξυπνητήρι και στις 07:00 είμαι στο γραφείο ως τις 18:00, που θα φύγω είτε για να βρω φίλους, είτε σπίτι για ξεκούραση. Θα ακολουθήσει απογευματινή-βραδινή προπόνηση, φαγητό, χαλάρωση και ταινία.”

 

Πέτρος Παπαχρήστου

 

“Κάποιοι άμεσοι επαγγελματικοί στόχοι είναι η επέκταση της εταιρείας στην Ευρώπη, με συνεργασίες σε χονδρικό επίπεδο. Επιπλέον, έχουμε και στο μυαλό μας το άνοιγμα 3 μαγαζιών σε όλη την Ελλάδα.”

 

Brief Q&A

Δεν ζω χωρίς: οξυγόνο

Αγαπημένος προορισμός: Χαλκιδική

Τα στέκια μου: Apre’s, Vogatsikou3

Όταν δεν εργάζομαι: δημιουργώ!

Σε 10 χρόνια από τώρα: επέκταση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μια ευχή σε εμένα από εμένα: πάνω απ’ όλα υγεία.

 

www.pcpclothing.com

 

 

◊ Aλέξανδρος Δαβλέρης, Gerovital Hellas

 

“Άρχισα με ταλέντο και συνεχίζω με πολλή δουλειά. Βλέπεις μία ευκαιρία, την αρπάζεις, την αξιοποιείς και αυτή πολλαπλασιάζεται. Τα ρίσκα και οι κίνδυνοι είναι και αυτά ευκαιρίες μεταμφιεσμένες. Θέλει χαρακτήρα, βέβαια, και εκπαίδευση για να θέλεις και να μη φοβάσαι. Εγώ είχα είχα την τύχη να έχω επιχειρηματίες έμπειρους και επιτυχημένους στον κύκλο μου και στην οικογένειά μου, από τους οποίους έμαθα, μαθαίνω και θα συνεχίσω να μαθαίνω.”

 

 

Aλέξανδρος Δαβλέρης

 

“Αρχικά το brand name Gerovital έχει μία μεγάλη ιστορία αλλά και κληρονομιά, τη διάσημη γιατρό Dr. Ana Aslan, η οποία ήταν η πρώτη παγκοσμίως που δημιούργησε ινστιτούτο γεροντολογίας, και κέρδισε πάρα πολλά βραβεία. Η διαρκώς ανοδική πορεία της Gerovital στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια αγορά βασίζεται στην ποιότητα, αλλά και στην εντιμότητα να κάνει ό,τι πραγματικά υπόσχεται. Με 18 σειρές προϊόντων στο χαρτοφυλάκιό μας, απευθυνόμαστε σε διάφορους καταναλωτές, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, με πολύ διαφορετικούς τύπους και ανάγκες δέρματος.”

 

“Η ομορφιά σχετίζεται με την αρμονία, η οποία μπορεί να εκφραστεί με μία αναλογία, γνωστή από τους αρχαίους Έλληνες, ως Χρυσή Αναλογία. Η ομορφιά είναι τέχνη, η οποία προκαλεί θαυμασμό και περιέχει ηθική, αγνότητα και καλοσύνη.”

 

 

Gerovital

Gerovital

Gerovital

 

 

“Καλώς ή κακώς δεν έχω οικογένεια ακόμη, και έτσι μπορώ να διαχειρίζομαι το χρόνο μου, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. H διεύθυνση δύο διαφορετικών εταιρειών, ναι μεν έχει δράση και πίεση, όμως απαιτεί χρόνο, ο οποίος είναι λίγος. Ίσως, η δράση κάνει τον χρόνο να φαίνεται λίγος τελικά.”

 

Aλέξανδρος Δαβλέρης

 

“Και στον κόσμο των επιχειρήσεων όλα είναι νούμερα. Θέλω να καταφέρω αυτά τα νούμερα, όμως, με καθαρή συνείδηση, χωρίς να παρασυρθώ και να ξεχάσω να ζω. Αυτό είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς βιώνουν αρκετοί, που όταν φτάνουν π.χ στα 60, βλέπουν ότι έχουν δημιουργήσει μεγάλες επιχειρήσεις και υλικό πλούτο. Και; Δεν ζούμε για να δουλεύουμε, αλλά δουλεύουμε για να ζούμε. Κανένας δεν είπε πεθαίνοντας «μακάρι να είχα περάσει περισσότερο χρόνο στην δουλειά!»”

 

 

Brief Q&A

Δεν ζω χωρίς: νερό και ροκ μουσική.

Αγαπημένος προορισμός:  Η αγκαλιά του Γιάννη και της Ειρήνης (τα ανίψια μου).

Tα στέκια μου: ήταν τα Λαδάδικα και οι συναυλιακοί χώροι. Τώρα πιθανό να με βρεις στο Apre’s. 

Αγαπημένο outfit: οτιδήποτε μαύρο!

Όταν δεν εργάζομαι: ψυχοθεραπεία με μοτοσυκλέτα, διαλογισμός, διάβασμα, ταινίες, γυμναστική.

Σε δέκα χρόνια από τώρα: αν θες να κάνεις τον Θεό να γελάσει, πες του τα σχέδια σου!

Μια ευχή σ’ εμένα από εμένα: να βρω εσωτερική γαλήνη.

 

www.gerovital.gr

 

 

◊ Τάσος Τσάδαρης, PARA TODOS Clothing Co.®

 

“Ήταν μετά το καλοκαίρι του 2017, που ενώ είχα και παλιότερα τη βιοτεχνία και ένα άλλο brand, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από τα άλλα brands, με ρούχα που δεν μπορείς να βρεις τόσο εύκολα στην αγορά, αλλά παράλληλα και πολύ easy to wear. Έτσι, απλά σε ένα μεσημέρι στήθηκε όλη η ιδέα, και μέχρι το βραδύ είχαμε και το λογότυπο.”

 

Τάσος Τσάδαρης

 

“Δε θεωρώ ότι έχουμε μόνο ανοδική πορεία, ειδικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας (γέλια). Το μόνο που ξέρω σιγουρά να σας πω είναι ότι πρέπει να ψάχνεσαι καθημερινά, για να ξεχωρίζεις και να μην αποκλίνεις ποτέ από τον στόχο σου. PARA TODOS σημαίνει για όλους, οπότε απευθυνόμαστε σε όλους.”

 

“Στυλ είναι ό,τι ακριβώς σε κάνει να νιώθεις ανετά, ξέρεις ότι το υποστηρίζεις 100%. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθείς για νέα outfits, αλλά σαν το βολικό, έξυπνο ντύσιμο που σου πάει, δεν υπάρχει.”

 

PARA TODOS Clothing Co.®

PARA TODOS Clothing Co.®

PARA TODOS Clothing Co.®

 

“Ξυπνάω νωρίς τελευταία, τύπου κατά τις 8:00. Τώρα βρίσκομαι στην Αθήνα, οπότε πηγαίνω πρώτα λίγο από το μαγαζί που μόλις ανοίξαμε, στην Ρόμβης 22, μετά στη βιοτεχνία για να ελέγξω τις παραγωγές μας, αν όλα πηγαίνουν καλά και αν χρειάζονται κάτι. Στη συνέχεια γυρίζω στο showroom για νέα σχέδια, ιδέες και συνήθως κάποια ραντεβού, και τέλος ξανά λίγο στο καινούργιο μαγαζί, ενώ επιστρέφω σπίτι περίπου στις 22:00 αν δε συναντήσω φίλους, οι οποίοι θα με κρατήσουν έξω για ποτό/φάγητο.”

 

Tάσος Τσάδαρης

 

 

 “Ανοίξαμε μόλις ένα καινούργιο Flagship store στο κέντρο της Αθήνας και τώρα ασχολούμαστε όλοι με αυτό. Λογικά από Σεπτέμβριο θα κάνουμε την επόμενη κίνηση, αλλά είναι μυστικό…”

 

Brief Q&A

Δεν ζω χωρίς: διασκέδαση και τη δουλειά μου.

Aγαπημένος προορισμός: Πήλιο, Μύκονος.

στέκια μου: Poco a Poco, Barronegro, TYCO.

Aγαπημένο outfit: Τα λινά και τα κουστούμια μου.

Όταν δεν εργάζομαι: σκέφτομαι τι θα κάνω την επόμενη μέρα στη δουλειά μου.

Σε δέκα χρόνια από τώρα: Ίδιος με τώρα, αλλά με οικογένεια.

Mια ευχή σ’ εμένα από εμένα: Να συνεχίσω έτσι και να μην αλλάξω ποτέ!

 

www.paratodos.gr

 

 

◊ Βασίλης Πριμούδης, Edward Jeans

 

Μεγάλωσα με το μότο «stay true to your dreams», οπότε το ταξίδι στον χώρο της μόδας μέσα στην Edward Jeans καλλιεργήθηκε από μικρή ηλικία. Μαζί με τα αδέρφια μου είχαμε από πολύ νωρίς ενεργό ρόλο στην εταιρεία, η γνώμη μας μετρούσε για τα σχέδια, τα καταστήματα, τις εξαγωγές. Φανταστείτε, πως το 2010, μαζί με τον Άρη τον αδερφό μου ήμασταν υπεύθυνοι στο κατάστημα της Τσιμισκή, και δεν ήμασταν ούτε 20 χρονών… Το ταξίδι αυτό είναι εξαιρετικά γοητευτικό, πάντα έχεις νέες ιδέες να υλοποιήσεις, νέες προκλήσεις να κυνηγήσεις, με τελικό προορισμό το χαμόγελο του ικανοποιημένου πελάτη/ισσας και τα σχέδιά σου να ντύνουν τις εμπειρίες των ανθρώπων που σε διάλεξαν!”

 

Βασίλης Πριμούδης

 

 

Ένα σύγχρονο brand προσφέρει στους «πιστούς» του τη σιγουριά της σωστής επιλογής. Οι ειδικοί του brand έχουν ερευνήσει και ενσωματώσει τα trends στις συλλογές, έχουν μελετήσει τις ανάγκες και πάντα με τον πελάτη στο μυαλό τους, έχουν την καλύτερη πρόταση για την κάθε περίσταση. Ένα σύγχρονο brand, όπως η Edward Jeans, μεγαλώνει γενιές. Σκεφτείτε πως πρόσφατα είδα στη Αθήνα να κυκλοφορεί παντελόνι μας, μοντέλο του 2009. Έχουμε πετύχει να μας ακολουθεί ένα πιστό νεανικό κοινό, αλλά και άνθρωποι στην ωριμότητα της νιότης τους, που δεν μπορούν, όπως μας λένε, να φορέσουν άλλο τζην!”

 

“Στυλ είναι η δήλωσή σου για το ποιος είσαι, είναι ο τρόπος που συστήνεσαι στους γύρω σου. Είναι να ξέρεις το σώμα σου και να το αγαπάς, να διαλέγεις το ντύσιμό σου με αυτοπεποίθηση και έμπνευση, να τολμάς να ξεχωρίσεις!”

 

Edward Jeans

Edward Jeans

Edward Jeans

 

 

“7:00 – 7:30 πρωινό ξύπνημα – πρωινή γυμναστική μισής ώρας τουλάχιστον. 7:30- 8:00 γρήγορο ντους και χορταστικό πρωινό. 8:00-10:00 καφές και οργάνωση των συναντήσεων της ημέρας με τους υπευθύνους των καταστημάτων, την υπεύθυνη marketing  -η μικρότερη αδελφή μου, Έλλη- την υπεύθυνη VM, και οργάνωση των τηλεφωνημάτων. 10:00-12:00 έλεγχος των πωλήσεων, οργάνωση της τροφοδοσίας. Δεύτερος καφές. 12:00-14:00 Συνάντηση με τους designers για τα νέα μοντέλα, ανάλυση αναγκών, τάσεων, χρονοδιαγράμματα υλοποίησης. 14:00-14:30 γεύμα. 14:30-17:00 επίσκεψη στα καταστήματα. 17:00-18:30 εταιρική σύσκεψη, όλη η οικογένεια συναντιέται και οργανώνουμε την επόμενη μέρα. 18:30-20:00 επίσκεψη στα καταστήματα. 20:00-21:30 συνάντηση με τη σύντροφό μου και φίλους (σε κανονικές εποχές).”

 

Bασίλης Πριμούδης

 

 

“Μετά το κατάστημα του Βόλου, το οποίο άνοιξε εν μέσω πανδημίας, σχεδιάζουμε το άνοιγμα άλλων δύο καταστημάτων στην Ελλάδα. Οι ειδικές συνθήκες που ζούμε έχουν μεταθέσει χρονικά το αρχικό μας πλάνο για την προώθηση του brand στο εξωτερικό, είχαμε όμως την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το άλλο μεγάλο project, τον σχεδιασμό της sustainable συλλογής μας. Νιώθουμε την ανάγκη να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Η γη είναι το σπίτι που μας φιλοξενεί, και έχουμε κάθε λόγο να το κρατάμε όμορφο και καθαρό. Η συλλογή φιλοδοξούμε να είναι έτοιμη το καλοκαίρι του ’22 και πραγματικά δουλεύουμε με μεγάλο ενθουσιασμό! Εξωστρέφεια και αειφόρος ανάπτυξη είναι τα επόμενα βήματά μας.”

 

Brief Q&A

Δεν ζω χωρίς: το mail μου!

Aγαπημένος προορισμός: Λονδίνο.

στέκια μου: Edward Jeans Stores.

Aγαπημένο outfit: total denim.

Όταν δεν εργάζομαι: γυμνάζομαι ή ταξιδεύω με τη μηχανή μου.

Σε δέκα χρόνια από τώρα: ελπίζω να είμαι υγιής και ευτυχισμένος.

Mια ευχή σ’ εμένα από εμένα: μου εύχομαι να μη σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι. Άλλωστε μην ξεχνάμε “stay true to your dreams”!

 

 

www.edward.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath