Home / Fashion  / Celebrity Style  / Όλα τα looks από το ανανεωμένο Sex and the City

Όλα τα looks από το ανανεωμένο Sex and the City

Από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του And Just lik that, του νέου Sex and the City, τα βλέμματα μας στράφηκαν στις εμφανίσεις των πρωταγωνιστών.

 

Carrie, Miranda και Charlotte “ταράζουν” τους δρόμους της Νέας Υόρκης με τις καινούργιες στιλιστικές επιλογές τους. Το show που άλλαξε τον κόσμο της μόδας επιστρέφει με το reboot,  And Just Like That, και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να συζητάμε τα looks των πρωταγωνιστών. Οι φωτογραφίες των γυρισμάτων από το νέο Sex and the City μαρτυρούν όσα άλλαξαν στο στυλ των τριών τους.

 

Το iconic bob haircut της Miranda είναι πλέον λευκό, ενώ το στυλ της παραμένει ανδρόγυνο, αλλά έχει ανανεωθεί. Η Charlotte παραμένει πιστή στο elegant στυλ της και στις βαγκ μπούκλες της, ενώ η Carrie έχει το ίδιο μοναδικό στυλ. Μάλιστα, την είδαμε να φοράει ένα από τα trend της σεζόν, τη διπλή τσάντα.  Επιπλέον, κάνει την εμφάνιση της, ανανεωμένη, η iconic baguette τσάντα του οίκου Fendi. Ωστόσο, η μεγάλη ανατροπή βρίσκεται στα παπούτσια που φοράει η Carrie. Εγκατέλειψε τα αγαπημένα Manolo Blahnik και επιλέγει παπούτσια από άλλους designers, όπως Mary Jane και Saint Laurent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.