Home / Fashion  / Ψάθινα αξεσουάρ για το απόλυτο summer outfit!

Ψάθινα αξεσουάρ για το απόλυτο summer outfit!

Ψάθινα αξεσουάρ

Κι όμως τα ψάθινα αξεσουάρ δεν είναι ιδανικά μόνο για την παραλία! Μπορούν να σταθούν επάξια και σε κάθε summer outfit στην πόλη!

 

Πριν μερικά χρόνια υπήρχε η λανθασμένη αντίληψη ότι τα ψάθινα αξεσουάρ είναι μόνο για τη θάλασσα. Ωστόσο, κάθε καλοκαίρι αυξάνεται η παρουσία τους στους δρόμους. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του summer street style, δικαίως μπορούμε να πούμε. Είναι ιδιαίτερα, εντυπωσιακά και πρακτικά! Αποπνέουν μία boho κομψότητα και μας βοηθούν να “κρατάμε” λίγο από το καλοκαιρινό vibe όταν επιστρέφουμε πίσω στο γραφείο και στην πόλη.

 

Λόγω της ουδετερότητας τους και του effortless chic τους είναι εύκολο να τα συνδυάσετε με τα πάντα. Τσάντες, υποδήματα και καπέλα που φοριούνται υπέροχα με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Απογειώνουν το beachwear και φέρνουν μία ξεχωριστή πινελιά στο street style. Κάθε στιγμή του καλοκαιριού είναι μία τέλεια ευκαιρία για να επενδύσετε σε ψάθινα αξεσουάρ!

 

Δείτε τη λίστα με τα εντυπωσιακά κομμάτια που σας προτείνουμε! Ποιο από τα παρακάτω ψάθινα αξεσουάρ σας άρεσε περισσότερο;

 

Σανδάλια Gucci

Courtesy of Gucci

 

Loewe clutch
Ψάθινα αξεσουάρ

Courtesy of Loewe

 

Prada Sandals

Courtesy of Prada

 

Isabel Marant τσάντα θαλάσσης
Ψάθινα αξεσουάρ

Courtesy of Isabel Marant

 

Maison Michel καπέλο

Courtesy of Maison Michel

 

Balenciaga τσάντα πόλης

Courtesy of Balenciaga

 

Κεντρική photo Shutterstock

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.