Home / Beauty  / Χρυσό βραβείο για την Aveda στα Vegan Awards ’23

Χρυσό βραβείο για την Aveda στα Vegan Awards ’23

To Botanical Repair Strengthening Overnight Serum της Aveda έλαβε το Xρυσό βραβείο στην τελετή απονομής των Vegan Awards 2023!

H Aveda, το vegan brand περιποίησης μαλλιών υψηλής απόδοσης με αποστολή τη φροντίδα τόσο των μαλλιών, όσο και του πλανήτη, κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει. Το νέο Botanical Repair Strengthening Overnight Serum έλαβε το χρυσό βραβείο στα Vegan Awards 2023!

 

 

 

H Τελετή Απονομής των Vegan Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel,.όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση ανέδειξε και επιβράβευσε την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα και στις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle.

 

 

Το βραβευμένο Botanical Repair Strengthening Overnight Serum

H Aveda λάνσαρε το 2022 το ισχυρό serum που δημιουργεί άμεσα νέους δεσμούς στη τρίχα σε μια μόνο νύχτα. Το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum, ένα vegan, 99% φυσικό, ανάλαφρο και υψηλής απορρόφησης serum,.δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο προστασίας στα μαλλιά, που αποτρέπει την καταστροφή και το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια του ύπνου,.αφήνοντάς τα πιο δυνατά, βαθιά ενυδατωμένα και ορατά αναζωογονημένα.

 

Ενισχυμένο με την ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης των μαλλιών Botanical Repair, το νέο serum δρα σε μια νύχτα, χτίζοντας τους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας,.δυναμώνοντας, επαναφέροντας τα μαλλιά και προστατεύοντάς τα από μελλοντικές φθορές.

 

 

Ειδικά διαμορφωμένο για να παρέχει 8 ώρες αδιάκοπης επανόρθωσης στα μαλλιά και να δρα πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας,.όσο τα μαλλιά δεν είναι τόσο εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, περιέχει έλαιο nangai, το οποίο βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα,.μειώνοντας την εμφάνισή της κατά 84% σε μια μόνο νύχτα.

 

 

Το Botanical Repair Strengthening Overnight Serum είναι vegan, 99% φυτικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη και parabens ενώ είναι παρασκευασμένο με αιολική ενέργεια. και μέσω πιστώσεων ανανεώσιμης ενέργειας και αντισταθμίσεων άνθρακα. Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda είναι cruelty free. Επίσης, συσκευάζεται σε 100% ανακυκλωμένο PET μπουκάλι από πλαστικό που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί.

 

www.aveda.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath