Home / Fashion  / Φοράμε τα αγαπημένα μας sneakers και το καλοκαίρι!

Φοράμε τα αγαπημένα μας sneakers και το καλοκαίρι!

αγαπημένα μας sneakers

Τα stylish outfits που συγκεντρώσαμε αποδεικνύουν γιατί μπορούμε να φοράμε άνετα τα αγαπημένα μας sneakers το καλοκαίρι!

 

Είναι δεδομένο ότι οι καλοκαιρινές παντόφλες και τα πέδιλα αποτελούν δύο από τους συμμάχους μας ενάντια στην αφόρητη ζέστη. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείπουμε το πιο cool παπούτσι, αυτό που φοριέται παντός καιρού και περίστασης. Τα αγαπημένα μας sneakers είναι μέρος και της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας, ειδικά όσον αφορά στο street style! Πολλά από τα hero pieces μπορούν να συνδυαστούν εξίσου καταπληκτικά και με τα αθλητικά παπούτσια. Βρήκαμε μερικά υπέροχα looks που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το συγκεκριμένο υπόδημα.

 

 

Ξεκινάμε τονίζοντας ότι τα αγαπημένα μας sneakers είναι το κατάλληλο παπούτσι για την ώρα του ταξιδιού. Είτε μεταφέρεστε με αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή καράβι είναι εγγυημένο ότι τα αθλητικά θα προσφέρουν περισσότερη άνεση. Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν το tennis core, τότε σίγουρα θα πρέπει να προσθέσετε στην εμφάνιση sneakers.

 

 

Ακόμα και τώρα, τα adidas και τα New Balance μονοπωλούν το ενδιαφέρον των fashion girls! Τα φορούν με mini dresses, mini φούστες, σορτσάκια, βερμούδες, αλλά και maxi γραμμές. Αν επιλέγετε να φορέσετε κάτι πιο minimal με πολύ ανοιχτά και ουδέτερα χρώματα, ένα αθλητικό σε έντονο χρώμα θα δώσει τη statement πινελιά που θέλετε. Φορέστε άφοβα τα sneakers σας κάθε καλοκαίρι! They are never out of style!

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.