Home / Fashion  / Φοράμε μαύρα loafers το καλοκαίρι;

Φοράμε μαύρα loafers το καλοκαίρι;

μαύρα loafers

Το μαύρο είναι παντού αυτό το καλοκαίρι και τα μαύρα loafers δεν αποτελούν εξαίρεση! Δείτε πως μπορείτε να τα φορέσετε!

 

Λίγο το quiet luxury trend και λίγο η ανάγκη μας για grunge και urban αναφορές, έκαναν το μαύρο ένα από τα hottest χρώματα του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορέσετε ανενόχλητα τα μαύρα loafers σας ακόμα και το καλοκαίρι! Statement και διαχρονικά μπορούν να κάνουν upgrade σε κάθε summer outfit. Σίγουρα ταιριάζουν περισσότερο στην πόλη, καθώς τις ημέρες των διακοπών θέλουμε να φοράμε μόνο ανοιχτά παπούτσια, όπως είναι φυσικό. Είναι άνετα, πιο ιδιαίτερα από τα sneakers, και μπορούν να φορεθούν υπέροχα στο γραφείο!

 

 

Συνδυάστε τα με τις αγαπημένες φούστες, midi ή mini. Με μία αέρινη σατέν φούστα έχετε αμέσως ένα πιο σοφισικέ and chic σύνολο. Τι χρειάζεται το πιο cool summer look;.Ένα tank top ή ένα vest, μία mini φούστα και μαύρα loafers με άσπρες κάλτσες. Ωστόσο, αγαπημένο και perfect match για τα μοκασίνια σας είναι τα λινά κομμάτια. Don’t forget! Οι βερμούδες θα φορεθούν πολύ φέτος!

 

 

Για μία easy to go εμφάνιση φορέστε τα μαύρα loafers όπως η Hailey Bieber, με jean shorts και μαύρο strapless top. Μία φανταστική ιδέα είναι να τα φορέσετε με ένα co ord set, με shorts και πουκάμισο. Τα cargo και τα denim κομμάτια σας είναι εξίσου ένα εκπληκτικό match!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.