Home / Cozyhome  / Το Versace Home καλωσορίζει νέο flagship στο Μιλάνο

Το Versace Home καλωσορίζει νέο flagship στο Μιλάνο

Με αφορμή τη Design week στο Μιλάνο, το brand Versace Home δημιούργησε ένα νέο κατάστημα στην “πατρίδα” του.

 

Μπορεί το φημισμένο Salone del Mobile του Μιλάνου  να έχει αναβληθεί, λόγω της πανδημίας, αλλά αυτό δε σταμάτησε τον οίκο Versace. Το brand Versace Home καλωσορίζει ένα καινούργιο flagship και ένα νέο εκθεσιακό χώρο. Είναι αφιερωμένος στην αρχική σειρά για το σπίτι, που ξεκίνησε στο Μιλάνο, και συμπίπτει με τη Design week. Βρίσκεται στη γνωστή Via Durini 11, μια περιοχή αφιερωμένη στο design και τα έπιπλα. Το κατάστημα ανοίγει σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο Interni SpA, σε ένα κλασσικό και εντυπωσιακό palazzo του Μιλάνου.

 

Courtesy of Versace

 

Σχεδιάστηκε από τους Vudafieri Saverino Partners, οι οποίο είναι γνωστοί στο κόσμο της μόδας για σχεδιασμό καταστημάτων. Έχουν συνεργαστεί με fashion brands όπως, Moschino, Tod’s, Pucci, Jimmy Choo, κ.α. Η πρόσοψη του καταστήματος είναι διάσπαρτη με μνημειώδεις ιωνικές κολώνες, πάνω στις οποίες στέκονται αγάλματα, που αντιπροσωπεύουν τις τέχνες. Led φώτα στολίζουν την επιβλητική σκάλα, η οποία πλαισιώνεται από μεγάλες οθόνες.

 

Courtesy of Versace

 

Μοιάζει πολύ με ένα πραγματικό σπίτι, περιέχοντας σαλόνι, διαδρόμους, τραπεζαρία, σουίτα και ένα υπνοδωμάτιο. Προσδίδει την αίσθηση ότι μπαίνεις σε ένα πολυτελές σπίτι. Υπάρχουν ελληνικές αναφορές, χρυσές λεπτομέρειες και διάφορα στοιχεία και μοτίβα που αντιπροσωπεύουν τον οίκο, όπως η Medusa.

 

Courtesy of Versace

 

www.versace.com

 

Courtesy of Versace

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.