Home / Fashion  / Το total white look όπως το φοράνε οι srteet stylers

Το total white look όπως το φοράνε οι srteet stylers

total white look

Απόλυτη έμπνευση για το σαββατοκύριακο ένα total white look. Δείτε πώς να το απογειώσετε, όπως οι πιο διάσημες street stylers!

 

Φέτος, η μεγαλύτερη τάση θέλει να φοράμε έντονα και ζωηρά χρώματα. Πράσινο, κόκκινο, κίτρινο και άλλες vibrant αποχρώσεις. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε την αγάπη μας για τον διαχρονικό μινιμαλισμό. Μία γήινη και nude απόχρωση θα είναι πάντα μία safe και κομψή επιλογή, η οποία πρέπει να είναι πάντα παρούσα στην γκαρνταρόμπα μας. Φέτος, οι μεγάλοι οίκοι έκαναν πραγματικότητα την επιστροφή του λευκού. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέλειο total white look, όπως οι street stylers;

 

 

Ο καλύτερος τρόπος που μπορούμε να φορέσουμε ένα total white look είναι με έντονα αξεσουάρ. Παπούτσια, τσάντες, φουλάρια, ζώνες ή ένα πανωφόρι σε ένα έντονο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζουμε τις δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Διατηρούμε την κομψότητα του λευκού, προσθέτοντας μία fun πινελιά. Το καφέ είναι, επίσης, το καλύτερο mix για το λευκό.

 

 

Παίξτε με τα υφάσματα! Ανάλογα την περίσταση επιλέξτε διαφορετικά υφάσματα. Για έναν περίπατο φορέστε λινό ή για ένα night out το glam satin. Μία μαρινιέρα θα ταιριάξει υπέροχα με το total white look σας. Τα μονόχρωμα outfits, πόσο μάλλον τα λευκά, είναι μία τάση απίστευτα διαχρονική και stylish. Απλά μη ξεχνάτε να προσθέσετε cool πινελιές, για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.