Home / Beauty  / Το tomato girl trend μάς ταξιδεύει στην Ιταλία!

Το tomato girl trend μάς ταξιδεύει στην Ιταλία!

tomato girl

Ποια είναι η τάση με τις μεγαλύτερες αναζητήσεις αυτήν τη στιγμή; Το tomato girl ήρθε και μας ταξιδεύει στην Ιταλία!

 

Ένα από τα beauty trends που θα συζητηθούν πολύ αυτό τον μήνα! Η Ιταλία αποτελεί ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για κάθε καλοκαίρι... Φέτος, το TikTok εμπνεύστηκε από την ομορφιά της περισσότερο από άλλες χρονιές και ανέδειξε ως κορυφαία τάση at the moment το tomato girl. Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο beauty trend; Ανέμελα salty inspired μαλλιά, ζουμερά χείλη και ροδαλά μάγουλα. Στην ουσία ο νους μας ταξιδεύει στην Ιταλική Ριβιέρα σε παλαιότερες εποχές. Όταν τα τότε fashion girls φορούσαν τα ολόσωμα μαγιό τους και διασκέδαζαν στο Positano και το Amalfi Coast.

 

Μέσα από αυτές τις εικόνες χαρακτηρίζουμε την αισθητική του tomato girl retro και ρομαντική! Πιστεύουμε ότι η τάση έφτασε τόσο ψηλά χάρη στην άνοδο του quiet luxury και της old money αισθητικής. Φρέσκα κοριτσίστικα πρόσωπα που απολαμβάνουν τον ήλιο. Πίνουν ένα ποτήρι κρασί σε ένα λουλουδένιο εστιατόριο και κάνουν βόλτες το ηλιοβασίλεμα δίπλα από τη θάλασσα.

 

 

Για να πετύχετε το tomato girl χρειάζεστε πολύ ελαφρύ foundation, έντονο ρουζ, κραγιόν σε κόκκινες ή ροζ αποχρώσεις συνδυασμένο με lip gloss και μία μικρή γραμμή eyeliner. Μπορείτε να κάνετε upgrade το trend επιλέγοντας λινά κομμάτια, floral φορέματα, midi φούστες, retro prints, slingbacks και μαντήλια.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.