Home / Fashion  / Το show της Chanel κλέβει την παράσταση στο Palais Garnier

Το show της Chanel κλέβει την παράσταση στο Palais Garnier

chanel
Η Paris Haute Couture Week συνεχίζεται δυναμικά, με το show της Chanel να “κλέβει” την παράσταση. 

 

Η τρίτη ημέρα της Paris Haute Couture Week φιλοξένησε μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα shows. Μεταξύ άλλων, εκείνο της Chanel, το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας όχι μόνο χάρη στην πλούσια ιστορία.του ίδιου του οίκου, αλλά και λόγω της πρόσφατης αποχώρησης της μέχρι τώρα creative director. Μετά από πέντε χρόνια στο δημιουργικό τιμόνι του γαλλικού οίκου,.η Virginie Viard άφησε τη θέση της στη Chanel, αφήνοντας μονάχα φήμες να πλανώνται στον αέρα.

 

Και ενώ ακόμα βρίσκεται σε αναζήτηση για τον διάδοχο της Virginie Viard –ή, μάλλον, του Karl Lagerfeld- η Chanel παρουσίασε τη συλλογή υψηλής ραπτικής της στην ιστορική όπερα Palais Garnier. Χωρίς κανέναν να υποκλιθεί.στο τέλος του line-up, το show έπρεπε να συνεχίσει. Και όντως συνέχισε, με τους λάτρεις της μόδας να μιλούν για μία από τις καλύτερες haute couture συλλογές του οίκου τα τελευταία χρόνια.

 

Chanel

 

Η αλήθεια είναι πως η Chanel δημιούργησε στους καλεσμένους της υψηλές.προσδοκίες από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ένα κουτί με γυαλιά όπερας έφτασε στα χέρια των καλεσμένων, προσφέροντας τα πρώτα στοιχεία για την τοποθεσία και τη θεματική του show.

 

Από ό,τι φαίνεται, η ομάδα του γαλλικού οίκου έκανε τη σωστή επιλογή, τοποθετώντας το show υψηλής ραπτικής στο Palais Garnier. Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση, η συλλογή της Chanel απέδειξε ότι δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στον κόσμου του θεάτρου,.με δραματικές σιλουέτες να κλέβουν την παράσταση. Συνολικά, η νέα συλλογή είχε τις ρίζες της στους εμβληματικούς κώδικες της Coco Chanel,.πάνω στους οποίους στηρίζεται μέχρι και σήμερα ο οίκος, με την υψηλή ραπτική να θυμίζει τις χρυσές εποχές της όπερας.

 

Chanel

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους που απόλαυσαν το show βρέθηκαν μακροχρόνιοι συνεργάτες του γαλλικού οίκου, μεταξύ άλλων η Naomi Campbell, η Keira Knightley και η Vanessa Paradis.

 

 Paris Haute Couture Week

 

 

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό show

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada