Home / Fashion  / Το Playboy κυκλοφορεί denim brand!

Το Playboy κυκλοφορεί denim brand!

Playboy

Συνεχίζοντας την αξιοποίηση της κληρονομιάς του, το Playboy προχώρησε στην κυκλοφορία ενός denim brand! Δείτε τη φανταστική καμπάνια!

 

 

Η lifestyle μάρκα λανσάρει το πρώτο του solo denim brand, με γυναικεία και ανδρικά κομμάτια! Το Playboy ετοιμάζεται να αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο των jeans! Το πρώτο drop περιλαμβάνει 18 νέα κομμάτια, όπως skinny, low rise, wide leg, flare jeans, straight jeans και πολλά άλλα! Στην πρώτη συλλογή περιλαμβάνονται και “ξεβαμμένα” jeans σε μαύρη, ροζ και blue jean απόχρωση, σχεδιασμένα με το γνωστό κουνελάκι-λογότυπο του brand.

 

Playboy

 

“Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους συνεργάτες μας για τη δημιουργία Playboy jeans! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε την πρώτη σειρά jeans, λίγο πριν την έναρξη των εορτών! Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και να αξιοποιήσουμε αυτές τις νέες σειρές προϊόντων σε όλο το οικοσύστημα της εταιρείας μας! Ευχόμαστε να αγαπηθούν τα καινούργια μας jeans, όπως και τα εσώρουχα”, δήλωσε η πρόεδρος του ομίλου σε σχετικό δελτίο τύπου.

Νωρίτερα του έτους, το Playboy κυκλοφόρησε και ένα brand εσωρούχων. Και στις δύο συλλογές πρωταγωνιστεί το signature κουνελάκι. Τώρα, δύο συμβολικά αμερικανικά icons ενώνονται, το Playboy και τα jeans. Τα κομμάτια είναι διαθέσιμα στο official site και οι τιμές τους κυμαίνονται από 80 μέχρι 110 δολάρια.

Playboy

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.