Home / Fashion  / Το One Salonica Outlet Mall γιόρτασε τα 7α γενέθλιά του!

Το One Salonica Outlet Mall γιόρτασε τα 7α γενέθλιά του!

Εφτά χρόνια λειτουργίας γιόρτασε το αγαπημένο One Salonica Outlet Mall, με ένα αξέχαστο εορταστικό τριήμερο, γεμάτο καταπληκτικά events!

 

Το One Salonica Outlet Mall γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 7α γενέθλιά του! Το καταπληκτικό εορταστικό τριήμερο είχε τα πιο φανταστικά events! Εκπλήξεις, προσφορές, κόσμος και μοναδικές στιγμές και συναισθήματα!

 

 

Σάββατο 2 Απριλίου, η μόδα ενώθηκε με τη μουσική. Η ταλαντούχα Josephine απογείωσε τη γιορτή με τα super hits της, δίνοντας μία συναρπαστική live συναυλία. Αργότερα, διοργανώθηκε στο One Salonica Outlet Mall το πιο λαμπερό fashion show, όπου παρουσιάστηκαν τα κορυφαία spring trends. Συμμετείχαν τα αγαπημένα brands του εμπορικού.

 

 

Με το Party Photobooth αποτυπώθηκαν οι πιο fun birthday στιγμές σε polaroids. Επίσης, δόθηκαν δωροεπιταγές για shopping σε 7 τυχερούς. Έπειτα, το διαδραστικό Comedy Magic Show, από τον ξεκαρδιστικό μάγο Μαρμέλο, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί φίλοι του One Salonica είχαν τη χαρά να μυηθούν στα μυστικά της ένδυσης και της ζωγραφικής με το Paintfest Workshop by Catwalk project της Νατάσας Ντόρτογλου. 

 

One Salonica Outlet Mall

 

Η τριήμερη γιορτή έκλεισε με ένα αξέχαστο VIP Gala Party στο rooftop του One Salonica, με την πιο εκπληκτική θέα. Παρόντες οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του outlet mall, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να απολαύσουν μια βραδιά υπό τις μουσικές επιλογές του γνωστού DJ Κωστή Ζαρταλούδη, tasty finger food και πολλές ακόμα εκπλήξεις. 

 

One Salonica Outlet Mall

Ο Group Marketing Director της Fais Group, κ. Κώστας Νούσιας, η Mall Director του One Salonica, κ. Βιργινία Παναγιωτοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Νίκος Ζεϊμπέκης.

 
Και μην ξεχνάτε… Shopping is Always a Good Idea at One Salonica outlet mall! 7 years One Love!

 

www.onesalonica.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.