Home / Beauty  / Το gel foundation της Chanel Beauty θα σου χαρίσει glow κάλυψη

Το gel foundation της Chanel Beauty θα σου χαρίσει glow κάλυψη

Ανακάλυψε το εντυπωσιακό και game changer gel foundation της Chanel Beauty, για ένα υπέροχο μακιγιάζ.

 

On the go εφαρμογή και glow κάλυψη. Το gel foundation της Chanel Beauty, με όνομα Les Beiges Cushion, θα σας χαρίσει την τέλεια πινελιά που χρειάζεται το make up σας. Με ένα βήμα ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει να φαίνεται φρέσκο και φωτεινό, όλο το 24ωρο. Η υφή του μοιάζει με το άγγιγμα του προσώπου μας στο μαξιλάρι, κάνοντας την εφαρμογή ονειρεμένα εύκολη.

 

 

Χάρη στο νέο Les Beiges Cushion πετυχαίνεται ασυναγώνιστο αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Ο οίκος Chanel κάνει τη σύγχρονη γυναίκα expert του make up με τη βοήθεια των effortless beauty products του. Αφήστε το δέρμα σας να λάμψει ανανεώνοντας το, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το καινοτόμο και δροσερό φινίρισμα του θα χαρίσει εξαιρετική κάλυψη και λαμπερή υφή.

 

 

Προσφέρετε στην επιδερμίδα σας ένα απαλό και δροσιστικό “μαξιλάρι”, που θα προβεί μαγικό για την ενυδάτωση του δέρματος και την τελειοποίηση του μακιγιάζ. Ανακαλύψτε το εδώ.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.