Home / Lifestyle  / Το Free Earth Festival επιστρέφει στην Ασπροβάλτα!

Το Free Earth Festival επιστρέφει στην Ασπροβάλτα!

Free Earth Festival
Το μοναδικό beach psy-festival της Ευρώπης επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ, με DJ sets, εικαστικά events, εργαστήρια διαλογισμού και πολλές ακόμη δράσεις που προσκαλούν το κοινό σε μια… Free Earth εμπειρία!

 

The biggest Free Earth ever!

Το Free Earth Festival 2024 επιστρέφει στην παραλία της Ασπροβάλτας.με το μεγαλύτερο line-up στην ιστορία του – και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη! Οι τρεις σκηνές του θα φιλοξενήσουν διπλάσιο αριθμό headliners συγκριτικά με την περσινή διοργάνωση,.με μια ποικιλία ταλέντων από διάφορες δημιουργικές και θεραπευτικές τέχνες. Περισσότεροι από 300 καλλιτέχνες, DJs, ζωγράφοι, δάσκαλοι και θεραπευτές θα παρουσιάσουν μουσικές,.παραστάσεις και εργαστήρια, παρασύροντας το κοινό σε ένα ταξίδι εσωτερικής μεταμόρφωσης!

 

 

Art Gallery “Visions Of Gaia”

Η εικαστική τέχνη παρουσιάζεται στο Free Earth Festival με ποικίλες μορφές. Εκτός από διακοσμητικά και αρχιτεκτονικές εγκαταστάσεις,.σημαντικό μέρος της υποδομής είναι η γκαλερί τέχνης “Visions Of Gaia”,.υπό τη διεύθυνση του Christo Moulti. Ο Christo συνεργάζεται με το φεστιβάλ από το 2016 και.πλέον είναι επίσης σημαντικό μέλος της ομάδας της γκαλερί Mirador στο Ozora Festival. Στο Free Earth, η γκαλερί “Visions Of Gaia” δε θα περιλαμβάνει μόνο έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο,.αλλά θα φιλοξενεί και live sessions ζωγραφικής, τόσο εντός της γκαλερί όσο και στις μουσικές σκηνές.

 

 

The Om Stage

Ανακαλύψτε ένα καταφύγιο μέσα στη ζωντανή ενέργεια του Free Earth Festival στο Om Stage. Αυτό το ειδικό καταφύγιο είναι αφιερωμένο στην προσωπική ανάπτυξη και την πνευματική εξερεύνηση, προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον για ενδοσκόπηση και σύνδεση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δεκάδες αξιότιμους δασκάλους και θεραπευτές, ο καθένας φέρνοντας τη μοναδική του τεχνογνωσία για να σας καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και θεραπείας. Από τις συνεδρίες γιόγκα και τα εργαστήρια διαλογισμού έως τις ολιστικές θεραπείες και τις διορατικές διαλέξεις, το Om Stage είναι ένα καταφύγιο για όσους θέλουν να εξυψώσουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα τους.

 

free earth festival thw om stage

2023 © Amir Weiss

 

Market “Agora”

Η περιοχή “Agora” του Free Earth Festival είναι μια φωτεινή αγορά που προσφέρει μια απολαυστική επιλογή από χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ τέχνης από όλο τον κόσμο, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στο φεστιβάλ. Ανακαλύψτε μοναδικά αντικείμενα και υποστηρίξτε ταλαντούχους τεχνίτες, που φέρνουν τις χειροτεχνίες τους σε αυτή την ειδική εκδήλωση.

 

Free Earth

 

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ εδώ.

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin