Home / Men  / Το Fear of God γιορτάζει τον χειμώνα του ’24!

Το Fear of God γιορτάζει τον χειμώνα του ’24!

Η νέα χειμερινή Fear of God Essentials συλλογή είναι ιδανική για να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους!

Το brand Fear of God έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία αυτό το έτος! Αυξάνει τη δυναμική του όλο και περισσότερο και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Λίγο πριν λήξει το έτος, κυκλοφορεί την τελευταία του εποχική collection, η οποία είναι ιδανική για να καλωσορίσουμε τον χειμώνα του 2024! Η σειρά ενδυμάτων διαθέτει μία εκτεταμένη προσφορά αέναων αμερικανικών βασικών προϊόντων. Ο σχεδιαστής Jerry Lorenzo συνέθεσε έναν νέο τρόπο έκφρασης, μέσα από νέα σχήματα και υφάσματα, ιδανικά για το καθημερινό ντύσιμο!

Στη συλλογή Fear of God Essentials Winter 2024 περιλαμβάνεται η εισαγωγή παντελονιών νέες σιλουέτες, γυναικείες φούτερ, μπλούζες από νάιλον, φλις και ελαφριά vintage jeans. Μέσα από τη σειρά βρίσκουμε και το εμβληματικό μαύρο bumper σε αποχρώσεις όπως, Ink, Garden. Yellow, Dark Heather Oatmeal, Ment Leaf, Seal, Light Heather Grey και jet Black. Μέσα από τη σειρά βρίσκουμε και το εμβληματικό μαύρο bumper σε αποχρώσεις όπως, Ink, Garden Yellow, Dark Heather Oatmeal, Ment Leaf, Seal, Light Heather Grey και jet Black.

Fear of

Ρίξτε μία ματιά στην καμπάνια και ανακαλύψτε στο official site όλα τα εκπληκτικά κομμάτια του brand! Ρίξτε μία ματιά στην καμπάνια και ανακαλύψτε στο official site όλα τα εκπληκτικά κομμάτια του brand!

Fear of

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.