Home / Beauty  / Το denim trend έρχεται και στο μανικιούρ μας!

Το denim trend έρχεται και στο μανικιούρ μας!

denim trend

Υιοθετήστε το denim trend, ένα από τα hottest trend της χρονιάς, μέσα από ένα μανικιούρ! Φανταστική ιδέα για το καλοκαίρι!

 

Το denim trend έχει γίνει βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας. Tops, φορέματα, τσάντες, ακόμα και παπούτσια! Αυτό που δεν περιμέναμε να δούμε, αλλά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε είναι τα jean nails. Ένα από τα επικρατέστερα trends της σεζόν έρχεται και στο μανικιούρ μας. Πρωτότυπο και fresh πρόκειται να γίνει η νέα εμμονή του καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη τάση αναδεικνύει το χρώμα ενός κλασικού jean. Αν υιοθετήσετε και αυτήν την τάση του μανικιούρ τότε θα γίνει το απόλυτο Y2K girl! Τα 00s είναι ακόμα hot και ιδανικά για τις night out εμφανίσεις μας, λόγω του sexy και θηλυκού vibe που εκπέμπουν. 

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο μία σκούρη απόχρωση, όσο και μία πιο απαλή, εμπνευσμένη από τα washed jeans μας. Πολλές nail artists έχουν δημιουργήσει looks που μιμούνται την υφή και την όψη του denim. Το metallic και το sliver πάνω σε ένα μπλε χρώμα αποτελεί ιδανική προσθήκη για μία πιο glam εκδοχή του denim trend. Μπορείτε να συνδέσετε και άλλα χρώματα μαζί με το denim trend στα νύχια. Αυτά που ταιριάζουν περισσότερο είναι το λευκό και το γκρι και μπορείτε να τα προσθέσετε με ένα γαλλικό μανικιούρ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.