Home / Good Life  / Το 2o Pyrgos Food Fest έρχεται σύντομα!

Το 2o Pyrgos Food Fest έρχεται σύντομα!

Pyrgos Food Fest

Ένα τριήμερο γαστρονομίας και διασκέδασης σας περιμένει στο 2o Pyrgos Food Fest, το οποίο επιστρέφει τον Αύγουστο!

 

Όπως και την πρώτη χρονιά διοργάνωσης του έτσι και φέτος, το Pyrgos Food Fest υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι γαστρονομίας και διασκέδασης, από τις 9 μέχρι και τις 11 Αυγούστου! Το περσινό φεστιβάλ κρίθηκε άκρως επιτυχημένο, καθώς οι εννιά χιλιάδες επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εμπειρίες. Επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα δώσουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικά εδέσματα και προϊόντα από διάφορες περιοχές, καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν όσα δημιουργούν σε ένα πιο ευρύ κοινό, ενισχύοντας έτσι την προβολή και την αναγνωρισιμότητά τους.

Μπορεί στο επίκεντρο να είναι οι γευστικές εμπειρίες που προσφέρονται, αλλά το πρόγραμμα του.Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει και μουσικές εκδηλώσεις που θα ξεσηκώσουν το κοινό. Ποιοι θα ανέβουν στη σκηνή του 2ο Pyrgos Food Fest; Οι Onirama! Το αγαπημένο συγκρότημα της pop-rock σκηνής θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές με τις γνωστές επιτυχίες του. Οι Alcatrash! Το συγκρότημα που κερδίζει συνεχώς έδαφος στη μουσική σκηνή της χώρας θα προσφέρει μία φανταστική συναυλία! Θα εμφανιστεί και ο Ηλίας Βρεττός! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα χαρίσει ένα εκρηκτικό show ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες.

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και διασκέδαση στον Πύργο Ηλείας. Το 2o Pyrgos Food Fest υπόσχεται το πιο γαστρονομικό γεγονός του καλοκαιριού.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.