Home / Cozyhome  / Architecture  / Το 100% Hotel Show επιστρέφει 19-22 Νοεμβρίου!

Το 100% Hotel Show επιστρέφει 19-22 Νοεμβρίου!

Θέτοντας στο επίκεντρο καινοτόμες ιδέες και λύσεις για το design, τις πωλήσεις και το housekeeping, το 100% Hotel Show έρχεται στις 19-22 Νοεμβρίου.

 

Το 100% Hotel show επιστρέφει στο MEC Παιανίας από 19 μέχρι 22 Νοεμβρίου, με τα shows να πραγματοποιούνται ξανά με φυσική παρουσία και το format να αναβαθμίζεται. Σκοπός του τελευταίου είναι να αναδείξει, με τον πιο εφευρετικό τρόπο, σημαντικά θέματα που αφορούν τον ξενοδόχο, όπως το Design, τις πωλήσεις και το Housekeeping. Διατηρώντας, λοιπόν, την κλασική του εκθεσιακή δομή με τις 4 βασικές ζώνες (Hotel Architecture – Build Development, Interior & Exterior Design, Services & Technology, Hotel Experience & Operation), και εμπλουτίζοντας την κάθε μια από αυτές με καινούριες εταιρείες που θα παρουσιάσουν νέες λύσεις, το 100% Hotel Show επικεντρώνεται στο να δώσει απαντήσεις σχετικά με:

  1. Την αλλαγή στον τρόπο που σχεδιάζονται τα νέα ξενοδοχεία αλλά και οι βίλες, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

  2. Τα νέα κανάλια πωλήσεων που αναδείχθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια εν μέσω πανδημίας.

  3. Τις αυξημένες απαιτήσεις σε επίπεδο operation, και ακόμη περισσότερο στο Housekeeping.

 

 

Για το housekeeping έχουν πραγματοποιηθεί εκθέσεις, ιδιαίτερες δράσεις, workshops και micro events. Προχωρώντας για τον Ξενοδοχειακό Σχεδιασμό, που είναι και η βάση, θα γίνουν παρουσιάσεις με νέες προσθήκες, αλλά και η τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards. Τέλος, θα παρουσιαστεί μια σειρά από νέες εταιρείες και λύσεις ξενοδοχειακού περιεχομένου και direct booking widgets, που θα ενδυναμώσουν το direct κανάλι πωλήσεων των ξενοδοχείων.

 

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 19-22 Νοεμβρίου 2021 στο MEC Παιανίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα περί διοργάνωσης εκθέσεων για την προστασία από τον COVID-19.

  • Δεν έχεις εγγραφεί; Εγγράψου εδώ και πάρε το badge εισόδου στην έκθεση

  • Είσαι ήδη εγγεγραμμένος; Πάτησε εδώκαι επικαιροποίησε τα στοιχεία σου

 

www.hotelshow.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.