Home / Cozyhome  / Architecture  / Το 100% hotel show έρχεται στην Κρήτη!

Το 100% hotel show έρχεται στην Κρήτη!

Το 100% hotel show εξελίσσει το εκθεσιακό του μοντέλο σε διεθνή πρότυπα, ανακοινώνοντας για πρώτη χρονιά 2 διαφορετικές διοργανώσεις.

 

Η Αθήνα μπορεί να παραμένει ο προορισμός της βασικής έκθεσης τον Νοέμβριο, αλλά η 100% hotel show έκθεση δίνει το εαρινό ραντεβού της με τους επισκέπτες σε μία δεύτερη διοργάνωση. Συγκεκριμένα ταξιδεύει τον Απρίλιο στην Κρήτη. Σε ένα προσαρμοσμένο concept που θα γίνει σημείο αναφοράς, τόσο τόσο για τη σημαντική αγορά του νησιού όσο και όλων των ξενοδοχείων της. Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς, στο κατώφλι της εκκίνησης της Season. Γιατί στην Κρήτη;. Γιατί η διοργάνωση μίας στοχευμένης ξενοδοχειακής έκθεσης την Άνοιξη αποτελεί πλέον μία απτή ανάγκη.

 

Το 100% hotel show επέλεξε το Ηράκλειο, που αποτελεί ίσως την πιο ανεπτυγμένη Τουριστική αγορά στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς της Ξενοδοχειακής Επιχειρηματικότητας με σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο. Παράλληλα, η Διοργάνωση δίνει και ένα βασικό μήνυμα για τη φιλοσοφία της αποκέντρωσης εκθέσεων από τα κλασικά αστικά κέντρα, διοργανώνοντας την πρώτη πανελλήνιου βεληνεκούς. Έκθεση στην Κρήτη, δίνοντας έναν νέο πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, αλλά και μια σημαντική συνεισφορά στην Αειφορία του κλάδου των εκθέσεων.

 

Και οι δύο Διοργανώσεις θα διατηρούν τα βασικά χαρακτηριστικά του εκθεσιακού concept του 100% Hotel Show.

Φέρνουν ένα mix εκθεσιακών δομών τόσο με εντυπωσιακά όσο και με πιο ευέλικτα fοrmats περιπτέρων, και με κεντρικούς πυλώνες το. Design, το Development, τις Πωλήσεις αλλά και την Ξενοδοχειακή Τεχνογνωσία. Η βασική διαφορά των δύο. Διοργανώσεων εστιάζεται αφενός στην ενίσχυση των πιο άμεσων λύσεων που θα παρουσιάζει η. Seasonal Edition του Ηρακλείου, καθώς θα καλύψει και βασικές pre-opening ανάγκες ενός ξενοδοχείου αλλά και την ανάδειξη τοπικών προμηθευτών. Το Main Event της Αθήνας εστιάζει σε μια πιο ολιστική διάσταση της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Παρουσιάζει λύσεις και νέα trends που αφορούν ένα κατάλυμα σε όλα τα στάδιά του.

Θέλεις να επισκεφτείς και εσύ την εαρινή έκθεση στο Ηράκλειο στις 13 και 14 Απριλίου;

Κάνει αίτηση εδώ, ανακαλύπτοντας, ταυτόχρονα και το αναλυτικό πρόγραμμα με τις εκθέσεις, τα workshops και τους ανθρώπους που θα παρευρεθούν.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.