Home / Men  / Το πρώτο sneaker του JW Anderson είναι γεγονός

Το πρώτο sneaker του JW Anderson είναι γεγονός

Μετά από χρόνια πετυχημένων συνεργασιών με brands παπουτσιών, ο JW Anderson σχεδίασε το πρώτο sneaker, αποκλειστικά για το brand.

 

New sneaker, new era! Μια νέα εποχή ξεκινάει για το διάσημο brand JW Anderson, μέσα από το καινούργιο του project. Μετά από πολλές και πετυχημένες συνεργασίες με shoes brands, κυκλοφορεί το πρώτο sneaker με αποκλειστική υπογραφή από το brand. Κυκλοφορεί, από χθες, στο official site, ενώ η αρχική ιδέα για τη δημιουργία του “συνελήφθη” στην ανδρική συλλογή Autumn/ Winter 2020-2021.

 

Courtesy of JW Anderson

 

Ο Jonathan Anderson προσπάθησε, μαζί με την ομάδα του, να βρει ένα παπούτσι που θα αποτελεί μια στροφή στο παραδοσιακό. Ο ίδιος είχε στο νου το ένα γνωστό και απλό sneaker, αλλά με δυσανάλογους όγκους. Μια πρωτόγονη μορφή τέχνης, όπου το δέρμα συναντάει τον καμβά. Πρόκειται για μια μελέτη της αποδόμησης, του street style και των τολμηρών σχεδίων.

 

Courtesy of JW Anderson

 

Η λιτότητα, τα έντονα χρώματα και οι υπερβολικές αναλογίες, όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό, αναδεικνύουν ένα sneaker, που δεν έχουμε δει ξανά, διαφορετικό. Κατασκευασμένο από χοντρή βάση και υψηλής ποιότητας δέρμα, διατίθεται σε μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, μαύρο και λευκό.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.