Home / Fashion  / Το πιο chic καλοκαιρινό styling μυστικό στο οποίο ορκίζονται οι λάτρεις του minimal

Το πιο chic καλοκαιρινό styling μυστικό στο οποίο ορκίζονται οι λάτρεις του minimal

styling μυστικό
Το αγαπημένο styling μυστικό των it girls του μινιμαλισμού δημιουργεί τις πιο κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις. 

 

Έχοντας διανύσει -δυστυχώς- σχεδόν πάνω από το μισό του καλοκαιριού, έχουμε μιλήσει για τις μεγαλύτερες τάσεις που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στη μόδα. Από τις έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε μέχρι τις παλ αποχρώσεις του κίτρινου και του sky blue, υπάρχουν δεκάδες summer trends που πραγματικά μπορούν να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Τι γίνεται, όμως, αν έχουμε βαρεθεί τα έντονα χρώματα;

 

Κάθε καλοκαίρι βρίσκω τον εαυτό μου να ενθουσιάζεται με τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού. Ίσως αυτό να οφείλεται στη δική μου.γκαρνταρόμπα -στην οποία κυριαρχούν κατεξοχήν οι.neutral αποχρώσεις. Ίσως στο γεγονός ότι το καλοκαίρι όλοι διαθέτουμε μία πιο ανέμελη και ανάλαφρη διάθεση -η οποία φαίνεται να αντανακλάται και στις.εμφανίσεις μας. Ίσως ακόμα και στις ίδιες τις καλοκαιρινές τάσεις ή,.πολύ απλά, να οφείλεται και στα τρία. Όπως και να’ χει, είναι φανερό ότι υπάρχει μία είδους στιλιστική παράδοση,.με την αρχή του καλοκαιριού να αφιερώνεται σε έντονες χρωματικές παλέτες. Παρόλα αυτά, όπως κάθε ενθουσιασμός έτσι.και ο ενθουσιασμός μου για να έντονα χρώματα προλαβαίνει να ξεθυμάνει, προτού τελειώσει το καλοκαίρι. Και -είμαι σίγουρη- ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους υπόλοιπους λάτρεις του minimal.

 

Έτσι, επιστρέφω πάντοτε στο all time classic αγαπημένο fashion combo.

 

 

Το αγαπημένο chic καλοκαιρινό styling μυστικό των “it” girls του μινιμαλισμού δεν περιλαμβάνει περισσότερα από τρία basics. Φαίνεται, ότι οι λάτρεις του minimal ακολουθούν πιστά τη συγκεκριμένη φόρμουλα -και όχι τυχαία. Το συγκεκριμένο styling μυστικό μπορεί να δημιουργήσει εξ ολοκλήρου μία εμφάνιση μέσα σε πέντε λεπτά -όχι, δεν υπερβάλω- με τρία essentials που έχουμε όλοι στην ντουλάπα μας. Ένα basic λευκό μπλουζάκι, μία λευκή ή ιβουάρ φούστα και ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής μας. Μπορεί να ακούγεται αρκετά basic. Και η αλήθεια είναι πώς όντως είναι, αφού στηρίζεται στα basics. Ωστόσο, τα basics έχουν πάντοτε μία σχεδόν μαγική ικανότητα -όταν συνδυάζονται σωστά και στοχευμένα- να μεταμορφώνονται στα πιο κομψά και ακριβά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, δημιουργώντας τις πιο αβίαστα κομψές εμφανίσεις.

 

styling μυστικό

 

Το συγκεκριμένο styling μυστικό δε δημιουργεί απλώς μία neutral και basic εμφάνιση. Χάρη στους ρευστούς κανόνες του, αλλά και την προσαρμοστικότητα των ίδιων των items, μπορείς να δημιουργήσεις αρκετές διαφορετικές εμφανίσεις, χρησιμοποιώντας τον ίδιο ακριβώς καμβά. Για το πρωί στο γραφείο, ένα λευκό T-shirt, μία ιβουάρ φούστα και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια θα δημιουργήσουν το πιο διαχρονικό και stylish office wear outfit, ενώ για το βράδυ, ένα crop top σε neutral αποχρώσεις, μία ιβουάρ slip φούστα και ένα ζευγάρι lime πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ θα δημιουργήσουν την τέλεια night out εμφάνιση για φέτος το καλοκαίρι.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία:@stephaniebroek/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada